Saya Blogger Perak


Ini bukan contest yer. Tapi adalah salah satu usaha untuk menyemarakkan lagi dunia blogging ni (yeh!!I like it!!) yang telah dianjurkan oleh  Blog Pilihan Malaysia 2010. Tujuan kategori ini dibuka adalah untuk mengumpulkan blogger-blogger mengikut negeri. Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut sila ke link ini k. 
Aku nak buat entry aku...Jazzzz...!!!

Anak sapa ni? :P
Nama : Khairul Amry aka Amry
Status : Single derrrrr. Ader sesaper anak dare yang single kat sini? Boleh lah mencuba nasib. wakaka (Sila hijaukan muntah anda :P)
Cara Hubungi : Facebook (Khairul Amry Mohamad Puad)
                      : Twitter (amry85)
                      : Email (amry85@ymail.com)
Daerah : Krian
Tempat Tinggal : Bagan Serai
Tempat Menarik Ditempat Aku : Kuala Gula (Pusat Pelancongan)

Siap!!! Blogger-blogger Perak. Sila buat satu barisan yer. Muahahahahaha

21 comments:

  1. ooo... org perak rupanya...

    ko muda setahun dari laki aku...sebaya ngan adek aku... (tak tanya pon)

    ReplyDelete
  2. berblogging dengan cara yang terbaik

    ReplyDelete
  3. adeh..kne buat entry ke.?
    aku pon blogger perak jugak..yeyy!

    ReplyDelete
  4. p/s : anda telah ditag, sila jawab jgn nak ngelat ea...hehehe

    ReplyDelete
  5. intankuterpilih :iyo la. teman orang peraq. tapi aku belah utara. dah dekat ngan penang. So, aku ni kacukan perak penang la.wakaka....
    jap.maksudnya tahun depan suami ko 27,adik ko 26. Ko 27 la erk? tul ker? kalau betul aku kena panggil kakak ni.tak pon merangkap kakak ipar...hahaha.bengong aku ni. perasan tak hengat...hehe..gurau jer

    P/S:Aduyaiiii...kena tagggg.....pergh, nak kena buat review la plak erk.neway.thnx :)

    sharinginfo :betul bro. memang menarik kategori ni.

    ecah :tak per la buat entry. selalu memang buat pon kan. ko perak gak erk? boleh la jadi geng. hehe

    Syira aka sepatu putih : salam syira. yup. teman orang peraq. tapi telah dipenangkan. hehe

    ReplyDelete
  6. syira aka sepatu hijau : alamak silap tulis. tertulis sepatu putih la plak..hehehe...sowyyy

    ReplyDelete
  7. bagan serai? akuu penah sampai d situ..heheh

    ReplyDelete
  8. azana :laaaaaaa.....awat tak singgah rumah aku? kalau ko singgah. karpet merah aku bentang...muehehehe

    ReplyDelete
  9. org peghok lagi. ramai gak blogger perak kan?

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan. Makin besar komuniti blog kalangan tempatan

    ReplyDelete
  11. gadis bunga :gadis bunga blogger mana? Perak kan besar dalam peta Malaysia.... :)

    akubiomed :Salam perkenalan bro. Dah minum kopi sama2 baru nak bersalam kenal. hehe....
    makin besar komuniti, makin meriah dunia blog. :)

    ReplyDelete
  12. Daus pon baru join segment ni!..hmmm

    ReplyDelete
  13. Daus :oooo...ko orang perlis yerrrrr.....Hm...bagus2. sama-sama kita meriahkan dunia blog kita...Tukar template ker.....??? :)

    ReplyDelete
  14. hahaha... ko silap... laki 27, aku 32.. ekeke... kakak atas kakak atas kakak dari ko.. tp takper, i'm cool... ko nak bahasakan aku kau pon aku tak kesah... nampak lagi meseraaaaaaaa....

    ReplyDelete
  15. intankuterpilih :oooooo....itu lah aku terkejut tengok "kakak"nyer birthday dalam FB tu....ingatkan mata aku yang silap....hehe

    ReplyDelete
  16. wakakaka... tau takper, tak lama lagi, sila bagi hadiah...

    ReplyDelete
  17. intankuterpilih :takper2. lama lagi. nanti aku kumpul duit banyak2 aku bagi hadiah gula2 hacks.wakaka..jangan mareee

    ReplyDelete
  18. singgah jenguk blogger perak.. :)
    kuala gula best!

    ReplyDelete
  19. @Cik Reena TanThanx singgah Cik Reena...
    dah lama sangat la tak g belah kuala kurau sana. Kuala gula lagi la. sebelum ada pusat peranginan tu memang dah tak g dah.
    Ban pecah best kan? :)

    ReplyDelete
  20. uik.. bagan serai ye.. lupe area mane.. haha.. sy kuala kangsar.. tp lebih ke manong la.. dekat2 dgn sayong, parit and tanjung belanja.. tmpt plancongan kt area kuala kangsar xbyk yg menarik.. kalau ade pon, lata ulu kenas, kolam air panas kg. ara panjang.. tu je pon kot.. hehe.. (panjangnye rimau ni membebel kan?)

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks