Nak Follow Ker Tak Nak...?

Blogger

Nak follow...tak nak follow...nak...tak nak....Aduh.... Nak folow ker tak nak ni....? Kalau blog terlalu kerap updated pon susah juga erk. Habis tenggelam semua artikel bogger lain. Sejam sekali mesti ada artikel baru. Kalau artikel tu menarik best juga tuk dibaca.. Tapi... Artike biasa-biasa je, macam tak bagi manfaat pon. Yang lagi tak best tu, tak leh tinggalkan URL la plakkkk... hehehehe... Ikut tak nak? Ikut keeee tak nak? Dah lama fikir ni.. Hmm... Tak nak lah.... hahahaha....

Psstt... Blogger tu lelaki, leh tahan hensem. Peminatnye pon ramai girl.... Ishhh.... :p

6 comments:

  1. uyoooo....kejam sangat le nak announce saper blogger tu kat sini...kesian dia weiii...hehehe...tak yah la gtau erk.. antara eden ngan blogger tu jer... :p

    ReplyDelete
  2. Ops!!! Thanx intan melawat blog ni....Blog awak best!! :) Dah follow

    ReplyDelete
  3. keputusannya macam mana amry? hhe jadi tak nak follow

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks