Blog Aku Diterjah!!!

ridzuanrichie.com - Blog For Fun & Reality
Aku tak tau la waktu aku tulis artikel ni apa perasaan aku. Seronok? Bangga? Termalu? Kembang setalam?
Sedih??? Lol!!! hehehe
By The Way. Thanx to member aku RidzuanRichie kerana telah menerjah blog aku yang tak seberapa ni. Hehehe.... Tak sangka pulak aku dia melawat blog aku dan buat satu artikel tentang aku kat blog dia. (Jap jap, nak kempiskan jap hidung aku yang sedang mengembang ni... Sila hijaukan muntah anda :P )
Bukan apa, selama ni dia melawat blog aku tak der kasi komen pon, tetiba dia buat artikel tentang blog ni...hehehe...Terima Kasih banyak-banyak bro.... Selama ni aku komen kat blog ko bukan nak dapat "anugerah" ni pon. Sememangnya aku suka kat blog ko tu. Ayat selamber gaban..kikkiki... Santai je aku baca...
Thanx lagi sekali bro!!

7 comments:

  1. brader.. nak masuk contest eh?? tag ni senang je.. ko link kan sahaja blogger yang ko nak ajak masuk contest ni.. haha..

    tapi kalau ko tgk syarat wajib ada satu je iaitu letak link kat dlm kotak komen blog sekilass.com

    jadi ini bermakna tak buat tag pun takpe.. aku pun tak buat tag sebab ni kan contest cabutan bertuah.. so buat yang wajib2 sudah.. hehe.. selamat berblog bro

    ReplyDelete
  2. hehe...aku rasa buat masa ni tak join lagi kot. just nak tau jer. anyway...thanx erk....memang tarrrrbaik ah.hehe

    ReplyDelete
  3. g blog yg slalu review blog blogger lain contohnyer dahlia and ben..dorg mmg slalu review blog org..mne tawu nnti leh masuk list..traffic buleh naikk..

    ReplyDelete
  4. idea yang baik gak tu...review2 blog ni sempoi ak...blog ecah dah pon selamat di review oleh cikgu dahlia...

    ReplyDelete
  5. seronok la ada kawan dari
    blogger top.

    ReplyDelete
  6. @Ali ridhaBoleh la tumpang traffik sikit.hehehe... Aku pon tak sangka bro Richi ni buat artikel pasal aku. aku just follow blog dia and bagi komen. Aku rajin singgah blog dia sebab aku memang suka lepak kat blog dia. Dia tak pernah komen blog aku, tapi aku tak der hal punya. Masing-masing la kan..

    P/S: To bro Richi. Arikato!! hehe Aku akan terus follow blog ko!!

    ReplyDelete
  7. @Ali ridhaAku rasa ko lagi ramai member yang top-top dalam dunia blog ni kan..kan kan kan??hehe

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks