Korang Taip Berapa KM Sejam?


Hahahaha....ini entry bodos-bodos jer aku buat. Tak tahu nak tulis apa. Hehehe.
Cabaran ni dirasmikan oleh Yiedpozi sebenarnya. Aku dah lama baca entry kat blog dia tentang kelajuan menaip ni. Cuma aku malas nak amik pusing sangat. Tetiba malam ni aku tak tahu nak tulis apa. Try jer laaaa... Heehehe... Tapi sempoi gak.5 Pemenang akan diberikan masa 2 bulan untuk letakkan banner iklan di blog dia.
So ini adalah keputusan aku. (Laju la gak daripada Yied... Hehehe... Gila berlagak :P )    

So, kalau korang nak try test korang nyer speeding. G kat link dibawah
http://www.malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/
Dapat result buat satu entry kat blog korang, screen capture result korang seterusnya gtahu result korang kat yied dengan meninggalkan link entry korang kat dalam comment entry dia. Ni link entry dia
http://www.yiedpozi.info/2010/12/seberapa-pantaskah-korang-menaip.html

5 comments:

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks