Giveaway Domain dari Sumijelly dan Sekilass.

Holla hello holly.. Ni satu lagi contest yang aku rasa aku saje suka suki nak join. Kira ni contest aku yang kedua lah. Kalau yang pertama dulu aku join contest dari Yied dalam entry Korang taip baper KM sejam yang mana imbuhannya adalah 2 bulan meletakkan banner iklan di blog Yied. Berbeza dengan contest Giveaway Domain ni pula. Imbuhannya adalah Domain. Dah nama pon Giveaway Domain kan. Mestilah Domain hadiahnya. Berbeza juga dengan contest Yied dimana contest Yied dalam bentuk pergaduhan pertandingan siapa paling pantas menaip. Tapi contest yang diadakan oleh Sumijelly dan Sekilass ni adalah dalam bentuk cabutan bertuah. So contest ni lebih kepada nasib masing-masing lah. Tanpa membuang masa jom kita tengok cam ner nak join contest ni. zazzzz!!!

Giveaway Domain by Sumijelly n Sekilass Banner
Sekali lagi dimaklumkan bahawa Giveaway Domain Contest ini telah dianjurkan oleh empunya blog sumijelly.com dan sekilass.com dimana hadiahnya berupa Domain dari NET KL bernilai RM31.60

Hadiah-hadiah didalam Contest ini adalah sumbangan daripada 

Kenapa ingin Domain ini?
Bagi aku hadiah no.2. Macam aku cakap mula-mula tadi. Just suka suki. Nak memeriahkan majlis jer pon... Tapi kalau menang aku rembat jer... Boleh buat experiment tentang Domain. Hehehe... Ada yang tak khatam lagi bab Domain ni... lalalala

Dalam TnC Contest ni, kena tag 3 orang. So mereka adalah

Contest ni berlansung dari 4 Disember 2010 - 4 Januari 2011. Cabutan akan dilakukan 2 kali iaitu cabutan pertama untuk peserta dari 4 Dis 10 - 19 Dis 10 akan diadakan pada 22 Dis 10. Cabutan kedua pula akan diadakan untuk peserta dari 20 Dis 10 - 4 Jan 11 pada 6 Jan 11

Keputusan akan diumumkan pada 10 Jan 2011 berdasarkan RANDOM.ORG

Cara untuk menyertai
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Domain dari Sumijelly dan Sekilass"
2. Wajib letak banner contest dalam entry
3. Tulis kenapa anda ingin domain tersebut. Kalau dah ada domain sendiri, sila beritahu bila domain korang akan tamat tempoh
4. Tag 3 orang
5. Tinggalkan Link di blog Sekilass.com
6. Pemenang akan dikira berdasarkan CABUTAN BERTUAH (No akan diberi selepasa link diberi)

Hadiah-hadiahnya adalah:
Pertama : Domain baru/Diperbaharui + 20 keping Foot Detox
Kedua : Domain baru/Diperbaharui + 16 keping Foot Detox
Ketiga : Domain baru/Diperbaharui + 8 keping Foot Detox
Saguhati 1: 4 x Voucher McD bernilai RM10 + 6 keping Foot Detox
Saguhati 2 :  3 x DrinKlip bernilai RM10 + 6 keping Foot Detox

So apa lagi ........ Try la. Kot kot korang ada luck kan. hehe

9 comments:

  1. thanks bro tag...
    baru je renew hazwan.com
    takpe-takpe boleh guna untuk web gecko art clothing...
    kalau menang la kan

    ReplyDelete
  2. try jer.... :) Aku pon bukan fikir menang sangat pon..suka suki jer. hehe

    ReplyDelete
  3. tidaakkkk.. aku kene tag.. nk kene balas ke tag tu? huhu..

    ReplyDelete
  4. @Anarmni sah2 tak suka tag ni. hohoho...suka hati ko la anarm. Tak nak balas, aku no hal lah. Aku pon tak suka sangat tag mentag ni. tapi syarat dia cam tu lah pulak.hehe

    ReplyDelete
  5. boleh hang tukar Domain guna
    dot com.

    Semoga berjaya.kita meriahkan
    dunia blogger Malaysia.

    ReplyDelete
  6. Sharinginfoz: Thanz bro
    Ali Ridha: Hm...InsyaAllah kaau ada rezeki. Ada plan gak nak pakai domain sendiri ni. Sila beri tunjuk ajar. Tak pernah guna domain sendiri untuk blog. hehe

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks