Bina Profile About Me Di About.Me


Macam pelik jer tajuk entry aku ni. Aduh...Kenapa tetiba pulak aku rasa down ni... Arghhhh!!!! bangun Amry bangun!!!

Disebab kan aku menulis ni dalam kemalasan, so entry aku ni pendek jer lah kot. Hmmm.... :(
Hari tu aku melayari bahtera aku sehingga ke pulau member aku ni, Anarm. Waktu berlabuh tu, terbaca la satu entry yang menarik gak iaitu bina profile di About.me. Kat sini korang boleh bina profile about me korang. menarik gak kalau background korang menarik. Kepada member sekaum dengan aku, mungkin korang boleh mencairkan aweq-aweq kalau profile korang menarik dan face korang encem macam Uncle Accapan... Wakaka... Jahatnya aku. Dan aku rasa benda ni maybe girl-girl suka gak. Aku agak jer la... Kalau tak suka maknanya memang korang tak suka la... haha... Ni profile aku, about.me/khairulamry yang sememangnya tak kreatif lansung. Sajer jer la aku buat.... Nak try dan sebagai contoh tuk korang. Nak yang menarik g tengok kat directory dia.

Dah. Siap dah entry aku. Memang malas gila waktu ni....Arghhhhh!!!

Ok la. Aku bagi panjang sikit, dalam profile tu korang leh ceritakan serba sedikit tentang diri korang. Boleh link kan dengan FB, Twitter dan Social Network yang senagkatan dengannya. Korang juga boleh melihat berapa ramai yang dah view profie korang dalam statistic page. Boleh letak kat dalam siggy email korang dan juga social network korang, ada disediakan HTML script dia....

Gotcha!!!

8 comments:

  1. banyak betul applikasi dekat internet ni. pada aku cukuplah page about me di blog.

    Alang2 tengah malas, sy nak suruh amri rajin sikit untuk joint contest saya: CONTEST AZAM 2011

    kalau ada masa meriahkan lah contest sy ni. hadiah berjumlah rm600, 17 pemenang

    ReplyDelete
  2. saja jer, tengah malas tu buat entry tu. huhu... ok. nanti saya tengok contest tu :) thnx

    ReplyDelete
  3. malas2 ko ada gak entry yg nak d buat.. aku malaz yang mmg x berkesempatan nak buat..haha

    ReplyDelete
  4. tu bukan malas ler....tapi tak der masa kotttt :)ko rajin kan? kan kan kan...hahaha. Puji sikit. kuikuikui

    ReplyDelete
  5. x la weiii... aku mmg malaz nak buat... tau nk p jalan2 blog org je..heeeee

    ReplyDelete
  6. agak-agak, sapa malas lagi? ko atau kucing Garfield? :P

    ReplyDelete
  7. azana: ish ish ish....zanooooo zano..apa nak jae ngan ekaw ni ha? hehe :P

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks