Good Friends Are Always Close To The Hearts

Salam Harimau Malaya kepada pembaca-pembaca Amry's Blog sekalian. Wah. Masih terasa bahang semangat Harimau Malaya ni. Yeahhhh!!! huhu... Ok. Beberapa hari lepas, aku kena tag derrrr. Bukan 10 bukan 20 bukan 30 tag, tapi.......2 tag jer..hehehe... Gaya macam banyak tag la plak.... 2 Tag ni pon penat nak menjawabnya. First, aku kena tag dengan intankuterpilih. Haaaa.... Kalau korang nak tahu Intankuterpilih ni......memang bukan kakak aku.. Muehehehe Second...nanti aku bagi tau siapa orangnya. Okay? Tanpa membuang masa, aku terus menjawab tag daripada bukan kakak aku ni...hehehe (Awatla aku ni banyak sangat ketawa? Ish..Rimas aku)

Tag  kali ni sila lah rujuk kepada tajuk diatas yer. Malas pula aku nak menaip tajuk tag ni. Dan ini adalah soalan-soalan nyer......



1. Apakah nama pena yang sesuai untuk blog Intankuterpilih - Sekadar Menulis Apa Yang Ku Rasa
Hmmm...Ni pendapat aku lah erk. Aku rasa nama pena yang sesuai untuk Intankuterpilih ni..........LoveMom
(Macam tak sedap jerk nama pena yang aku bagi ni erk) Kenapa LoveMom? 
* Mom = Sah-sah la dia ni dah kawin, dah ada anak lagi. Sebab tu lah kena ada Mom. Ok tak ok tak?
* Love = Walaupon dia menulis sekadar apa yang dia rasa (tak tahu lah dia rasa pedas ker, masam ker, masin ker, pahit ker waktu dia menulis tu kan. Nak tahu g tanya dia sendiri erk) Antara penulisan dia yang paling menyerlah dimata aku adalah tips-tips cintan. Antara tips dia "Jalan Penyelesaian Tanpa Restu", "Hubungan Tak Direstui. Mengapa?", "Tips Mengenali Pasangan Suami/Tunang Orang Atau Bujang". Selain tu ada juga tips-tips penjagaan wajah. Pendek kata berinformasi juga la blog LoveMom ni. Pendek kata. Silalah terjah.

2. Apakah Perubahan Yang Perlu Dibuat Untuk Blog Intankuterpilih - Sekadar menulis Apa Yang Ku Rasa
Kalau boleh sila letak widget :
* SiteMap : Mudah untuk pembaca melihat keseluruhan entry
* Kategori : Mudah pembaca memilih kategori tertentu

3. Apakah Komen Anda Tentang Blog Intankuterpilih - Sekadar Menulis Apa Yang Ku Rasa
TERBAIK
* Seorang yang peramah. Setiap komen pasti akan dibalas
* Template memang kemas. Mata rabun boleh terqangggg kalau g blog dia. hehe
* Blog yang sesuai untuk setiap lapisan masyarakat :) - Berinformasi!!

4. Sila Tag 10 Orang Blogger Yang Anda Kenali Untuk Pemberian Tag Ini.
Adoiiii...Ni yang lemah ni....Saper yang aku nak tag ni? 10 orang. Ramai tu baiiii..... Bukan semua suka tag ni. Kan kan kan.... Nasib korang lerrrrr..... Calon-calon blogger yang baik hati jatuh kepada :
 (8 dah la yer, yang lain masih baru kat blog aku ni.. hehehe..)
Sorry la yer yang mana kena tag tu.... Kalau tak nak balas, suka hati korang lah. Aku tak suka paksa-paksa ni..

Ok. Settle!!!!

13 comments:

  1. thanks amry... gud job... lovemom ea.. huhuhu...

    sitemap tu aku nak letak tp xtau cara... maklumlah baru lagi dgn wordpress... masih blur lagi... kategori aritu dah ada, baru tadi aku buang balik...

    ReplyDelete
  2. salam


    ooooo

    yang macam tu ek....

    huhu...tak pandai lak :(

    so3 ek :)

    ReplyDelete
  3. Satu permulaan baik untuk promo blog. Cuma senarai tag agak panjang :-)

    ReplyDelete
  4. Err.. Panjangnya xplanation..he3

    ReplyDelete
  5. phew!apesal nama cik shabah tak kena tag?keh3 ;p

    ReplyDelete
  6. intankuterpilih :suke tak suker tak?ngeh ngeh ngeh...
    wordpress macam susah sikit nak godek2 template dia kan.tapi kalau belajar boleh tau gak kot. kenapa ko buang kategoori tu?

    syira aka sepatu hijau :tak per. tak der hal :)

    akubiomed :itu la panjang sangat kan...dah la aku bab tag mengetag ni malas sikit.nak tag ramai pulak.takkutnyer orang yang aku tag tu pon tak suka sangat di tag2 ni..tapi nak buat camner. dah itu peratuurannya...huhu

    deCrewz :kasi panjang 2 inches..hohoho....aku cuba beri komen yang terbaik :)

    cik.shabah :cik.shabah nak ker?kalau nak, saya masukkan nama cik.shabah..hehehe

    ReplyDelete
  7. kita berblog ni tolong antara satu sama lain.

    ReplyDelete
  8. suka2... hehehe...

    kategori tu banyak sgt, mcm tak perlu jer nak letak...

    ReplyDelete
  9. okes aku akan buat tag ni nanti.. haha thanks sebab tag aku, blh aku update blog aku hehe.. lolx

    Latest Entry :Cara Betul Komen Di Blog Ada Comluv

    ReplyDelete
  10. Ali :Ali. Tolong angkat blog aku.Tolong menolong kannn...muehehe.
    Ko nyer tag, nanti aku balas. okai bro??

    ecah :orait orait!

    intankuterpilih :ooo gituuuuu...Hmm

    Tupai Karan :oooooo...hang suka kena tag yerrrr.....ok.aku mark hang. pas ni kalau hang kena tag,hang adalah mangsa aku.hehehe

    ReplyDelete
  11. thanks amry...u r goog frenz 2...:))

    insyaallah..kalo sempat aku buat...

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks