Selamat Tinggal 2010

Kalau tadi aku buat entry tentang azam 2011. Kini aku nak buat entry tentang tahun 2011.....
Aku sambut kat rumah jer, depan komputer. Nak g tempat menyambut tahun baru 2011 ni jauh sangat dari rumah aku. Malas nak keluar.

Jam menunjukkan 12:05 pagi 1 Januari 2011. Apa perasaan korang? Gembira? Teruja? Sedih? Aku....tetiba aku rasa sedih. Tak tahu kenapa. Mungkin kerana aku bakal meninggalkan tahun 2010 yang telah setahun aku lalui. 2010 yang penuh dengan suka dan duka. Walaupon 2011 telah menjelma, tapi aku takkan lupakan tahun 2010. Datang yang baru tak bermakna lupakan yang lama.

Pendek jer entry aku ni. Tak ada apa-apa yang special. Mungkin lebih kepada luahan perasaan yang aku rasa. Selamat tinggal........................2010. I'll miss u

9 comments:

  1. tidoq lagi baik dari duk melepak kat luar sambut new year.tidoq itu selunok ;p

    ReplyDelete
  2. hehehe....bersama keluarga lagi best kot :)

    ReplyDelete
  3. permisi . anda blogger malaysia ya? wah salam kenal ya dari aku kawan. Thx juga udah mampir di blogku :)

    ReplyDelete
  4. selamat thn baru bro..aku sambut thn baru dpn tv je.hehe.

    ReplyDelete
  5. blog doodey :Ya Doodey. Aku blogger malaysia :) Salam kenal juga. Thanx juga mampir di blog gue :)

    azizan4444 :Selamat tahun baru bro. Aku sambut tahun baru depan komputer jer..huhu

    ReplyDelete
  6. ak x sambut pn..tp aku p fun fair time ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Biarlah tahun berubah begitu juga dengan kemantangan kita bukannya setakat meningkat umur dan rambut makin beruban tapi di takuk yang sama

    ReplyDelete
  8. @azanawwaaaa...bestnyerrr g fun fair. tak ajak ponnn

    ReplyDelete
  9. @akubiomedSemoga tahun-tahun yang berlalu akan lebih mematangkan diri ini

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks