Segmen Kenali Bloggers Bersama Amry's Blog|Initiator Edition

Amry's Blog Profile

Nama Sebenar : Khairul Amry Bin Mohamad Puad
Nama Glamour Dunia Blog : Amry
Kenapa Pilih Nama Glamour Tersebut : Malas nak fikir nama lain. Buat pening. hehehe
Tempat Kediaman Sekarang : Bagan Serai, Perak
Umur : 26 Tahun
Jantina : Lelaki
Status : Bujang
Dah Kahwin? Berapa Anak? : N/A
Pekerjaan : Juruteknik
Dah berapa lama dalam dunia Blogging ? : 5 Tahun. Serious sekitar setahun yang lalu :P
Niche Blog : Rojak. Lebih kepada Dunia Blogging
Tujuan Berblog : Minat
Rewards/Kejayaan Selama Berada Dalam Dunia Blog : Masih belum ada apa-apa Reward dari rakan blog yang lain. Tapi dari segi kejayaan pada aku, aku berjaya menaikkan blog aku didalam dunia blogging ni. Kalau dulu aku tak ada seorang pon pelawat setia, sekarang Alhamdulillah dah ada. Walaupon tak seramai mana, tapi aku menanggapnya sebagai salah satu kejayaan aku hasil usaha aku selama ni. Kalau dulu sunyi jer blog aku ni. Sekarang tak sunyi lagi walaupon tak seriuh (sebising) pasar. hehe... Syukurrr... Akan berusaha lagi untuk menaikkan blog ni. InsyaAllah
Tahap Keterujaan Didalam Dunia Blog : Sangat teruja!! Hampir keseluruhan masa terluang aku aku akan menatap blog aku ni. huhu

Blogger Jemputan aku
* IntanKuTerpilih
* deCrewz
* Ali ridha
* Azana
* akubiomed
* Sharinginfoz
* Miecyber
* Syissyira
* dnoBiz
* Hans
* Misrerama
* Pemerhati Dunia
* Dyatt
* Fairus Bin Mamat
* Burp
* Hazwan17
* Zulkbo
* Gadis Bunga
* ShafiqIzwan
* Areripe
* Shahromnasrudin
* Aduka

p/s : Erk!! Banyak la juga. huhu.... Yang tak tersenarai tu, maaf yer, mungkin tertinggal nama. Yang tak der nama, tapi pernah komen sini pon boleh join, yang baru masuk sini nak join pon boleh. Tak ada masalah. Cuma waktu nak masuk bloglist tu jer yang akan ditapis. Harap maklum ^_^

18 comments:

  1. Owh.. Sama umur ngan Jai rupanya...hu3.. Kan dah kena jemput..wahahahaa

    ReplyDelete
  2. @deCrewzo yer ker jai...owh!!pas ni boleh lah buat lawak lebih kurang sikit. heheheh...gurau jerk...silalah jai...aku buat suka2 jer... :) nak kasi meriah dunia blog ni sikit. hehe

    ReplyDelete
  3. Nnt klu x bz Jai try buat je..he3

    ReplyDelete
  4. err....hye...sy pon ade.... :P malu lah..blushing2...heheheh

    ReplyDelete
  5. thanks amry... kamu mmg x jemu2 mengetag aku...hehe
    insyaalah... terbuka hati aku buat...:)

    ReplyDelete
  6. @misreramamalu ker? tak per, bukan face to face pon kan. hehehe

    ReplyDelete
  7. @akubiomedselamat berkenalan. menegenali seseorang blogger itu didalam dunia reality ni mungkin lebih menarik. lebih mengenali :)

    ReplyDelete
  8. AS SALAAM BRO.. SORY.. AKU TAK PERNAH PERASAN PLAK ENTRY KO YANG NI.. BARU PERASAN.. NANTI AKU KENALKAN DIRI AKU PLAK.. :)

    ReplyDelete
  9. AS SALAAM.. AMRY, AKU DAH BUAT.. SIAP TAG NAMA KO.. LEPAS NI GLAMOR LA KO.. :)

    ReplyDelete
  10. uih... org perak jugak upenye.. kwn senegeri la ni.. huhu.. bagan serai ye.. hurrmm... cik rimau dekat dgn manong, kuala kangsar.. huu

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks