Pandu Uji Perodua Alza Menang RM93000

Pandu Uji Perodua Alza Dan Menang RM93000


Pandu Uji Perodua Alza 



KUALA LUMPUR - Orang ramai berpeluang memenangi hadiah berjumlah RM93,000 dengan hanya menguji pandu kereta Perodua mulai semalam sehingga 30 Jun ini.
Pengarah Urusan Perodua, Datuk Aminar Rashid Salleh berkata, peserta peraduan Kamu Pandu, Kamu Menang hanya perlu menguji pandu kereta Perodua atau mendaftar untuk memiliki kenderaan syarikat tersebut sebelum mengisi borang peraduan yang disediakan.
Menurutnya, peraduan ini bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan orang ramai terhadap kenderaan milik Perodua di samping melawat 179 buah bilik pameran yang ada di seluruh negara.
"Kami mahu memberikan hadiah lumayan ini dengan mudah kepada orang ramai yang melawat bilik pameran yang ada.
"Peraduan ini juga merupakan penghargaan kepada pengguna setia Perodua," katanya dalam kenyataan yang dikeluarkan di sini semalam.
Sumber Pandu Uji Perodua Alza Menang RM93000 - Kosmo! Online
----------------------------------------------------------------------
Menarik ni. Hanya perlu pandu uji Perodua Alza sekaligus berpeluang memenangi hadiah wang tunai RM93,000. Tawaran bermula 4 Jun sehingga 30 Jun 2012. Sah bilik pameran Perodua Alza sesak lepas ni.


p/s : Dari pemerhatian aku kat Penang, lebih ramai orang memilih Alza daripada Exora.... Hm... Salah satu sebabnya aku rasa dari segi rekabentuk. Performance semestinya.

2 comments:

  1. KALAU AKU SECARA PERIBADI, AKU SUKA LAGI ALZA BERBANDING EXORA..

    ReplyDelete
  2. @fairussamala bro.aku pun suka alza berbanding exora.darisegi rekabentuk dia.exora macam gemuk sikit,ada gaya imported sikit.dengar-dengar alza lebih power kot dari exora.tak pernah test drive pun...

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks