Datuk Siti Dilamar Penerbit Indonesia

Datuk Siti Nurhaliza Diminta Berlakon Dalam Kekuatan Cinta Oleh Penerbit Indonesia

Dato Siti Nurhaliza Dilamar Penerbit Indonesia Dalam Kekuatan Cinta
Sumber Datuk Siti Nurhaliza dilamar penerbit Indonesia untuk berlakon didalam filem Kekuatan Cinta : Utusan Malaysia

Datuk Siti Nurhaliza pernah berlakon ker sebelum ni? Pernah berlakon tapi bukan dalam filem atau drama-drama yang terpampang dalam tv tapi di screen besar pada hari Sekretari 2004


Datuk Siti Nurhaliza berlakon......jadi secretary...

Datuk Siti Nurhaliza berlakon dalam iklan Astro......

Agak-agak Datuk Siti Nurhaliza terima tak tawaran berlakon dalam filem 'Kekuatan Cinta' dari penerbit Indonesia tu? Tunggu dan lihat jer lah yer :)

4 comments:

  1. TAK PERNAH TENGOK SITI BERLAKON..

    ReplyDelete
  2. nak sangat tgk Dato Siti Berlakon tahun 2012 ni......

    ReplyDelete
  3. agak-agak la tajuk tu .saje nak tarik org bace post ni keh ape ?-.- bulldogh

    ReplyDelete
  4. @Fiwaaabuka kamussssss......cari maksud lamar.....pas tu belajar cam ner nak tarik traffik blog!!

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks