Demi Amry's Blog

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung-pengunjung Amry's Blog. Moga berada dalam keadaan sihat dan gembira disamping orang tersayang.

Entry kali ni mungkin lebih kepada bentuk pengumuman sahaja. Kalau semalam aku ada buat entry Wordless Wednesday bertajuk "cleaning" yang mana aku sedang usaha untuk membuang segala sawang-sawang didalam blog aku kerana sering kali tidak terusik.....

Oleh itu untuk memastikan blog aku sentiasa mempunyai entry-entry baru. Berkemungkinan besar sewaktu aku tidak mempunyai idea atau ada sesuatu yang dirasakan mengganggu aku........... seperti sekarang yang mana aku tidak dapat menyertakan emosi aku sewaktu menulis blog... Aku mungkin akan menerbitkan entry-entry berkaitan isu-isu semasa yang terpapar di muka-muka akhbar...

Selain daripada memastikan blog aku mempunyai entry-entry baru, aku juga akan cuba untuk berblogwalking semula untuk menghargai mereka yang bertandang ke blog aku secara "diam"

Tujuan entry ni dibuat supaya korang tak la terkejut pula nanti bila masuk ke blog aku ni.

p/s : Sedang berusaha untuk menaikkan kembali semangat berblog aku yang semakin pudar.... :(
Terima kasih diucapkan kepada Bro Fairus dan Bro Sahrom juga kepada rakan-rakan blog lain yang melawat dalam "diam kerana masih sudi melawat blog yang usang ni.
p/s/s : Sedang bermain dengan perasaan....Maaf...

Video tiada kaitan dengan entry

Jangan tengok rambut.....tengok semangat.....




4 comments:

  1. ALHAMDULLLAH...yg penting, jangan biarkan blog tak berpenghuni tau..takut lain yang menghuni nanti heheehhehee

    ReplyDelete
  2. HAHAHAA... BETUL KATA SAHROM.. NANTI HANTU DUDUK KAT BLOG KAU NIU BARU TAU...

    ReplyDelete
  3. amboi
    busy bebenor nih
    :-)

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks