Banjir Kilat KL 13 Dis 2011

VIDEO DAN GAMBAR BANJIR SEKITAR JLN TUN RAZAK, JLN SEMARAK, JLN LOKE YEW KUALA LUMPUR (KL) 13 DISEMBER 2011



Gambar 1 : Banjir kilat KL 13 Dis 2011

Gambar 2 : Banjir kilat KL 13 Dis 2011

Gambar 3 : Banjir kilat KL 13 Dis 2011

Gambar 4 : Banjir kilat KL 13 Dis 2011

Beberapa blog aku lihat makumat tentang banjir sekitar Kuala Lumpur (KL) pada 13 Disember 2011 didapati melalui Twitter. Aku dapat maklumat daripada blog reading list.

Terlalu cepat air naik walaupun hujan baru beberapa ketika. Hmm...
Di penang beberapa tempat turut dilanda banjir tetapi masih terkawal.

Pernah terkandas dalam banjir waktu pulang dari kerja menunggang motorsikal. Jawabnya.... Plup plup plup..... Paham-paham la yer bila air paras enjin.... :)

4 comments:

  1. HARAP CEPAT PULIH BANJIR INI.....

    ReplyDelete
  2. @fairusharap2 macam tu lah..sekarang ni banjir makin teruk aku rasa kalau nak dibandingkan dengan tahun2 lepas..kan

    ReplyDelete
  3. aku rasa inilah fes time kl banjir sejak terowong smart dibuka kan huhuhhhhh

    ReplyDelete
  4. @sahromnasrudintak beraper sure fes time atau tak bro..sebab rasa sebeum ni ada juga banjir..tapi tak seteruk ni...

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks