Ariff Alfian Rosli Kahwin Gay

Ariff Alfian Rosli, bekas pelajar Perubatan University College Dublin kahwin Gay

Kenal Ariff Alfian Rosli? Masih ingat siapa Ariff Alfian Rosli? Ya, bekas pelajar Perubatan University College Dublin yang dilaporkan hilang sejak 2009 di akhbar-akhbar tempatan baru-baru ini.


Kisah bekas pelajar malaysia di Dublin kahwin gay
Siapa sangka pelajar sebijak Ariff Alfian Rosli itu melakukan perkara yang langsung tidak dapat diterima akal apatah lagi sebagai seorang Islam dengan berkahwin dengan pasangan gay. Rasanya seluruh umat Islam kecewa dengan apa yang dilakukan oleh Ariff Alfian Rosli dengan berkahwin dengan pasangan Gaynya, Jonathan dari Dublin. Tak terfikir kah dia tentang perasaan ibu bapa dia??? Astagafirullahalazim...... Semoga dia sedar dengan apa yang dia lakukan dan kembali ke pangkal jalan.

Gambar Ariff Alfian Rosli Kahwin Gay

Gambar Ariff Alfian Rosli Kahwin Gay 1

Gambar Ariff Alfian Rosli Kahwin Gay 2

Gambar Ariff Alfian Rosli Kahwin Gay 3


25 comments:

  1. APEKEJADAHNYA NI.. SIAP LENGKAP BERPAKAIAN MELAYU DAN BERSONGKET... ISK.. ISK..

    ReplyDelete
  2. @fairustau tak per bro....dah coonteng arang.....dia sapu pulak abu kat muka kita semua...aduhhhh...tak leh terima aku

    ReplyDelete
  3. speechless dh aku . blablabla

    ReplyDelete
  4. @AnonymousRASA MACAM TAK LEH TERIMA BENDA NI....PAKAI BAJU MELAYU DOWHHH

    ReplyDelete
  5. ni bru btol 1Malaysia...hak3

    ReplyDelete
  6. ni nk komen ni...orang mcm ni jgn bagi jejak tanah melayu lg...neraka jahanam tempat mu...da la terpesong dengan ajaran islam...siap lengkap baju melayu lagi...pakai la baju lain..peh..baik rejam je bdk ni..

    ReplyDelete
  7. ni nk komen ni...orang mcm ni jgn bagi jejak tanah melayu lg...neraka jahanam tempat mu...da la terpesong dengan ajaran islam...siap lengkap baju melayu lagi...pakai la baju lain..peh..baik rejam je bdk ni..

    ReplyDelete
  8. @fadhli88aku pun tak tahu lah apa motif dia ni...tak kan tak tahu yang dia buat tu memalukan agama dan bangsa dia sendiri :(

    ReplyDelete
  9. Ini kes berat ni ....kes liwat di London.

    ReplyDelete
  10. @sapu Malaysia.Liwat 1 hal...hubungan sejenis 1 hal..yang pasti haram lah kan

    ReplyDelete
  11. at least ade jati diri melayu dalam jiwa..hahahahahak

    ReplyDelete
  12. manusia macam ni pun ada. bahaya htr student ke oversea terpengaruh budaya gay. Siap pakai baju melayu tu. memalukan keluarga je. dahla family kena tanggung byr blk ke petronas tu.

    ReplyDelete
  13. cakap banyak pun tak guna. sekarang ni yg terbaik utk kita buat adalah prepare diri masing2 utk jadi root yang kukuh untuk anak2 kita nanti. arguing when things has already got worse is just a waste of time.

    ReplyDelete
  14. @poppyseedsorry to say la...rasa mamat ni macam dah tak tahu yang dia sedang memalukan bangsa dia sendiri...what the fish la kan

    ReplyDelete
  15. @gadisBungayup setuju dengan GB...harap family dia tabah la hadapi benda ni...kesian orang tua dia...

    ReplyDelete
  16. Salam. Kita ambil iktibar dan pengajaran dari apa yang berlaku. Muhasabah diri dan tanya apakah tujuan sebenar kehidupan sebagai seorang manusia dan seorang yang beragama Islam. Janganlah kita mengadilinya, mengeji dan mengumpatnya maupun mempersendakannya sebab kita sendiripun tidak terlepas dari dosa-dosa walaupun sekecil kuman. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul!! Sama-samalah kita doakan kebaikan, keberkatan dan keamanan dunia yang semakin terancam. Muga-muga Allah memberkati dan menjauhi bala dari kaum Adam. Tabahlah hatimu wahai ibu dan bapa Ariff. We grieve for you too. Seek solace and comfort in God and your burden shall be lightened. Wasalam.

    ReplyDelete
  17. assalam...
    tp korg cube tgok btol2...
    mcm gmbar edit...
    tp xtau la btoi x...
    so sesaape yg teror adob photoshop ni ble la gna kepakaran anda utk cek pictre ni...
    Amzb...

    ReplyDelete
  18. alahai....sian family dia...mane la dia nak tau anak diorg akan jd camni...ermmm

    ReplyDelete
  19. Rasanya cenderung seks sejenis bukan over nite. Bila dh buat skali ketagih mcm org berzina. Skli mkn luar ketagih la.so klu ada sifat mcm ni mmg lah susah.klu live double live msa di sekolah masuk baligh org ber gf, dia tunjuk biasa dn banyak adik angkat lelaki...tu je. Bila dh lama terpendm bila lepas hilang la inhibitions. Tu sbb masa ank kecik suka announced anakku sazali..pandai,baik,semua perfect. Sbb kita tak tau apa tertulis di azali. Gunakn akal smua org mlyu. Suka ckp ikut perasaan mcm kaum 2..cpat melatah

    ReplyDelete
  20. ape kejadahnye laa mamat nih..merosakkan name baik keluarga dia pulak tuh..negara pun malu ade rakyat macam ni..hadoh..gilaaa laahhh..sebab iman tak kuat,agak2 dia dah pikir masak2 blom?

    ReplyDelete
  21. ni yng terdedah dekat media .. yng masih tkderdedah masih ramai ... ramai pasangan gay malaysia kawin kt uk diam2x kalo dapt check pihak pendaftaran perkahwinan dekat uk ...

    ReplyDelete
  22. Macam super impose pakai photoshop je gambar ni, lighting dan position nampak cam tak kena. kepala dan tone warna muka.

    ReplyDelete
  23. Org yg tidak memperingati kejadian umat nabi lut. ..

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks