Amry's Blog Bercuti

Tajuk tak boleh blah. Tajuk apa la yang aku taruk ni. huhu.. Sebenarnya nak gtau rasanya blog aku cuti 2 hari kot. Ha'a blog aku cuti. Da 2 hari tak ada entry. hehehe...Dah cuti baru gtau. ape daaa.... 

Semalam 9 Feb memang aku tak larat giler bai.....Aku pon tak tahu la kenapa, balik kerja pagi tu, terus cari bantal n tilam. Seminit dah sampai bulan. Sedar-sedar dah kul 4. Siap-siap g kerja jer laa jawabnya. Blog memang aku tak usik langsung. Wakakaka... Jarang der aku tidur macam tu. Setahun ada kot 3 4 kali virus tidur datang. hehehe.... Aku tak baper suker tidur siang. Kalau tidur pon kejap jer n sebab kerja malam. Rasa sayang aku nak tidur siang sebab aku suka suasana siang n tengah hari. Kenapa erk? Sebab damai la kot. hehehe.... Cahaya mataharinya yang menyilau, angin nya yang sepoi-sepoi bahasa (Ewah ayat! huhu) Best wwwoooooo menikmati alam ciptaan Tuhan..
Korang rasa boleh caya ker alasan aku ni.? Kata la aku ni memang dah tak der idea. Kata la weiii..... wakakakaka.... Dah macam budak-budak la plak aku ni :P Lolz

Hari ni aku cuti..... Yahooooooo!!! Pemalas punya Amry! Chait!! :P

Aku tahu korang malas nak baca ayat-ayat carutan aku ni kan? hehe.. Jom layan gambar ni.......


Berlaku di negara Barat. Para kaji bumi sedang membuat kajian tentang kejadian ini. Ada sesetengah orang berpendapat Filem 2012 bakal menjadi kenyataan!!












































































































































































Lukisan rupanya!!!!! Hampas betul la!!! Grrrr
Sila Jangan salahkan ibu mengandung jika korang 'terpercaya' dengan gambar di atas tadi k. Jangan salahkan aku juga. Aku pon tak bersalah. Salahkan mamat-mamat yang lukis lukisan tu sebab terlajak kreatif!!! Grrrrrr..........

p/s : Sesekali buat entry santai-santaii ok juga kan. hehehehehe.
Jangan marah aaaaaa... Nanti tak da sapa nak beli korang, buat muka manehhhh ja. Baru ada orang nak beli. Harga pon up!! Wakakakakaka..... Mengong la aku niii...Ish! hehehe.......

27 comments:

  1. patutla senyap je bebrapa hari~hehe..
    dah famous dh lukisan 3D ni kan.

    ReplyDelete
  2. aku memang tak percaya dari awal! haha!

    virus tu datang tiap2 hari kat aku.
    hang ok la 3-4 kali ja..
    haha~!

    ReplyDelete
  3. huh, nasib baik aku tak tergoda dgn ayat di atas... yer, jgn salahkan ibu mengandung okeh!

    ReplyDelete
  4. banyak dah tgk orang buat lukisan cam ni tapi kenapa tak de yg nak buat camni kat KL eh?

    ReplyDelete
  5. pergh memang berbakat gile ar nie.

    ReplyDelete
  6. xpe la amry..ni coti..kasi la rehat..heheh..painting atas tu memang cantik..kreatiff

    ReplyDelete
  7. @atiekat luar rasanya dah femes. kat malaysia tak der. tak tahu lah kan. tapi perlu ker erk buat lukisan macam tu kat jaan? Hmmm...kena dibuatnya kat tengah2 highway, tak haru. hihihi

    ReplyDelete
  8. @Miecyberterima kasih bang mie. hehe...kadang tu penyakit malas menyampuk. hehehe

    ReplyDelete
  9. @areripetengok lukisan tu pon dah agak dahhhh..lukisan jer. tapi nampak juga la real dier... kalau tengah drive, mau break emergency gak laaa...hahaha

    ReplyDelete
  10. @intankuterpilihheheheheehe......jhat saya ni kan. tak pasal2 ibu mengandung pula yang disebut. hehe

    ReplyDelete
  11. @papabearada la papbear...g masuk tandas2 awam. ada kot....aduyaiii...mentaliti yang berbeza dengan orang luar :)

    ReplyDelete
  12. Terkejut saya, ingatkan betul tadi. Sebab saya pun pernah buat entri tentang lubang dekat tengah2 bandar. Tapi ini real punya tau.

    ReplyDelete
  13. @ShafiqIzwanitu la. kalau aku, nak tulis kat ats kertas pon belum tentu jadi macam ni. Hmm

    ReplyDelete
  14. @cikceriacorneritu la pasal...nak kasi rehat la kejap. tak larat juga la. hehehe...Thanx cik ceria datang singgah :)

    ReplyDelete
  15. @yakboktamItu lukisan jer bro...kalau betul, tak tahu la. hehe

    ReplyDelete
  16. Hopefully kat malaysia ada la anak muda yg bleh buat lukisan cam kat ats tu. Kreatif!

    ReplyDelete
  17. @Fir Ikhwanharap macam tu lah. tapi biar secara sah dan diiktiraf. huhu

    ReplyDelete
  18. wow..cantik giler lukisan tu..mane ko dapat bro?

    ReplyDelete
  19. @zulaku dapat dari saper tak tahu la. macam email berantai la, dari member kepada member kepada member kepada aku. huhuhu...aku dapat kat email kilang aku derr

    ReplyDelete
  20. hahaha
    aku dah pernah tgok dah before nih
    sebab tu aku gelak2 jer baca
    lukisan ala2 3D
    hehehehe

    Jom Ramai - Ramai Join 'Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda'

    ReplyDelete
  21. style habis.. !!.. seni memang best..even kat skolah dulu tak belajar penduidikan seni.. hehe

    ReplyDelete
  22. @hansaku pon bajet dah ada yang tengok hans..sajer jer la aku taruk gambar tu. hehe

    ReplyDelete
  23. @izwanyusofaku dulu kecik2 suka gak melukis bro walaupon tak cantik...tak habis2 lukis rumah,pantai, sawah. tu jer lah yang aku tahu...hehe

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks