Kenapa Saya Mahu Jadi Bloglist Fairus.com


Aku buat segmen yang dianjurkan oleh Brother Fairus ni bukanlah sebab aku nak balas jasa dia kerana menyertai Segmen Kenali Blogger Bersama Amry's Blog yang aku anjurkan. Tapi sebab memang aku nak join pon segmen dia ni. Selain dari blog dia, keramahan dia membuatkan aku terus melekat macam cicak dekat blog dia. huhu... Ramah der member aku ni walaupon rock. Kekeke..
Sebelum ni pon aku pernah buat entry pasal semangat dia berblog di Cyber Cafe. Suspect ar lu bro. hehe

Aku nak citer sikit la awal-awal aku kenal member aku ni erk. Aku dah lupa sebenarnya macam mana aku tersesat masuk ke dalam blog member aku ni....tapi dulu banner dia bukan macam tu, banner dia menunjukkan diri n wajah dia. wajah dia kat banner tu pulak ganas der, cuak gak aku. Kena pulak rock. Rockers ni ganas-ganas kan. hehe... Pastu aku komen la kat satu entry dia..."Sepak Raga Bulatan". aku komen "dulu waktu budak2 ada la main,sekarang tak dah..." dia balas, "aku yang tua ni pon still main lagi.."
aik!! selamber tul mamat ni aku fikir...hati kering punya komen. huhu.. memang kena la dengan gaya rock dia tu..hhuhu...mungkin waktu tu aku baru kenal dia, mind aku pon jadi lain la sikit kan. hehe... aku fikir bukan semua minat sepak raga atau sepak takraw ni bang oiii... kekeke... pas tu dah lama-lama, aku pon jiwa kering gak laaaa ngan member aku ni.. huhuhu.... Kesimpulannya, member aku ni memang ramah dan sempoiiiii...... Terjah. Jangan tak terjah.. huhu..

p/s : faktor pemilihan.... Kuat membodek atau "kipas". Hah bro!! Ni aku bukan kipas lagi dah... Aku kasi Air Cond kat ko....suka dakkkkk....?? hehehehehehehe
p/s/s : Nak join? klik "Kenapa Saya Mahu Jadi Bloglist Fairus.com"

20 comments:

  1. HAHAHA.. AMRY.. TQ. AKU PON DAH LUPA SEJAK BILA AKU JADI GENG KO.. AKU NI PERAMAH KAT DALAM TALIAN JE.. KAT LUAR AKU PEMALU.. HAHAHA.. NAK BAGI AIR COND? BAGUS, KECIK TAPAK TANGAN, BLOGLIST AKU HULURKAN.. :)

    ReplyDelete
  2. Inilah yg syoknya ada blog, bertambah kenalan...tapi kalau jumpa kat luar, mungkin malu2 semuanya...hehe :D

    ReplyDelete
  3. aha fairus... amry dah bagi aircond sebijik kat kau! apalagi? ni kena open kat sajian ummie ni....lalalala

    ReplyDelete
  4. nak bagi air cond betul ker tuh..hehe , boleh settle semua... :-)

    ReplyDelete
  5. kipas jgn tak kipas...hehhe

    ReplyDelete
  6. @Fairus Bin MamatKo nak air cond brand apa? hehehe....

    ko sama la macam aku bro,,kat luar pon aku pemalu gak.hehehehe

    ReplyDelete
  7. @hafizmdFirst time jumpa mungkin malu2 itik sikit la kan bro..kalau dah selalu jumpa ok jer rasanya,sebab sedikit sebanyak kita dah kenal melalui blog.

    tak pernah jumpa lagi member2 blog.huhu..buat gathering mesti best

    ReplyDelete
  8. @faizKipas susah mati ada juga kan..tapi apa maknanya?huhu

    ReplyDelete
  9. Banner dia ynag ganas2 dulu menunjukkan dia ganaz kot, sekarang dah nampak lembut, xdelah org takut nak masuk..hu3

    ReplyDelete
  10. hehehhe..

    xpe..menambah kenalan..

    mengeratkan ukhwah...heheh

    ReplyDelete
  11. berapa horsepower itu aircond? hehe..

    ReplyDelete
  12. wah, bilalah turn atok kena review ek...



    larikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  13. @decrewzdulu ada tuannya kat banner.sekarang tak der dah. hehe....

    ReplyDelete
  14. @cikceriacornermacam cikceria jugak la kan... ceriaaaa jer...ramai orang nak kena ngan cik ceria.kan kan kan :)

    ReplyDelete
  15. @papabearerrr...berapa erk?tak tahu sebab rumah saya tak der air cond. hehehe...peti ais ada la..kekeke

    ReplyDelete
  16. @Suhami Ahmadbia sampai seru,saya review.hehehe

    lari tok lari..kang saya kejar.hehe

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks