On Cyber Cafe

Salam rakan-rakan sekalian.
Kali ni entry aku biasa yang teramat. Tak ada apa2 yang menarik..

Aku dekat CC, dan entry ni aku buat dalam keadaan yang teramat kelam kabut. Time nak habis. setelah hampir 40 minit aku dalam CC baru idea datang nak buat entry ni.

Kadang-kadang memang aku akan ke CC untuk update blog. Tapi selalunya kalau dekat CC aku blogwalking jer.

Idea ni terbit apabila aku terbaca entry salah seorang sahabat blog aku. Bro Fairus. Kepada bro Fairus.... Entry ni aku buat khas untuk ko. Aku respek ko bro atas semangat ko. Rajin sungguh ko pergi CC semata-mata untuk melihat blog, membalas komen dan berblogwalking...Kalau dah ke CC, paham2 lah, kena lah hulur kan. Memang rasa tak aman kalau update kat CC sebab terassa dikejar masa!!

Ok... Time out!!

P/S : Bro Fairus. Apasal tak boleh komen kat entry ko tu??

21 comments:

  1. susah kalo xde internet sendiri kalau berblogging ni..

    ReplyDelete
  2. bagus semangat tu... semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. mmg kagum dgn blogger yang ada semangat macam ni. di mana ada kemahuan di situ ada hiway, ye dak?

    tengs sebab sudi blogwalk kat blog GB jugak. :D

    ReplyDelete
  4. kaklau kat CC tak best bw..tapi sy respek cara awak..sgt menghargai...

    ReplyDelete
  5. @faizBetul bro.aku dah rasa,sangat lah rasa dikejar masa.Sebab tu aku respek member aku ni.semangat!

    ReplyDelete
  6. btul tu Amry..rasa cpt je masa bergerak kt CC..duit pun mengalir lah nnt..moga sukses selalu ye :)

    ReplyDelete
  7. @gadisBungahehehehe...pandailah GB ni..kekeke...

    GB DATANG KE BLOG SAYA,SAYA DATANG KE BLOG gb JUGA :)

    ReplyDelete
  8. cuba beli broadband, atleast berbaloi dari kuar duit pergi cc, kos jalan, kos bayar cc, kos peluh, dll..

    ReplyDelete
  9. @sahromnasrudinterima kasih bro din.
    Amry's Blog. BUKAN SEKADAR BLOG :)

    ReplyDelete
  10. @adelesaya ada komputer adele.cuma sekali sekala jer kalau kat luar saya g CC...memang susah kalau tak der komputer d rumah.dah pernah rasa.that y i respect to bro Fairus

    ReplyDelete
  11. @Mr. KBetul bro.tapi bukan semua berkemampuan...saya dulu pon tunggu berapa kali punya gaji baru dapat beli CPU. :)

    ReplyDelete
  12. ALAH BRO.. TAKYAH LA PUJI2.. AKU BUKAN TAKNAK BELI LAP TOP DAN INTERNET.. TAPI RASANYA BELUM DAPAT SERU LAGI.. DAHULUKAN MANA YANG PENTING.. KALAU INTERNET NI, MANA-MANA LEH DAPAT.. (TQ PASAL TAG) :) :) :)

    ReplyDelete
  13. TAK BOLEH KOMEN? YE KE? ABIS TU AKU TENGOK KO ADA KOMEN. DARI MANA KO DAPAT? AKU PON TAK TAHULAH.. MACAMANA NAK BUAT. TAKDE COLOMN KOMEN.. KALAU TEKAN TAJUK ENTRY BARU KELUAR COLUMN KOMEN..

    ReplyDelete
  14. Ni kira entry lelju la ni yer,...hu3. Pasal blog fairus tu,Jai tengok ok je, komen bro pun ada kluar.. PC kat CC tu kot yang prob.. he3

    ReplyDelete
  15. @Fairus Bin MamatPuji bersebab...pas ni kena la belanja aku makan.waaakakakaka...gurau jer bro.kekeke

    keperluan diutamakan, kehendak didahulukan. Tak macam tu bro.hehe

    Aku pon pelik la. Aku buka kat Komp umah aku, entry tu tak kuar. Aku komen entry tu kat CC..pening pulak aku. Kenapa erk? Grr

    ReplyDelete
  16. @deCrewzAku rasa komputer aku kot Jai. Sebab aku komen kat CC. asal plak komputer aku ni?Ish!

    ReplyDelete
  17. Dulu aku pernah berblog di CC..
    Memang betul.. rasanya tak best..
    Dah la kena ikut time, kadang kala ada je mamat
    yg berdiri kat belakang dok pandang je apa aku tulis..

    ReplyDelete
  18. @fikrynhehe...kalau ada yang usha memang aku tak buat entry lerr...malu siottt...keke

    ReplyDelete
  19. aku sekarang di kampung.. nak BW susah sikit.... apepun aku slow2 lah... entri pun mampu untuk sehari sekali... menangis jugak hari2 kat cc nie... duitnya mengalir macam air hujan.. yang penting passsion.. eceh...

    ReplyDelete
  20. @ziktahu tak pa brooo...memang sakit sikit la kalau berblog kat CC.aku dah rasa dulu.kalau sejam rm1 bolehla lagi. kena yang rm2.50 apa cer??sakit wooo...

    sekarang CC dah agak murah,boleh lakan, tapi tetap tak puas kalau kat CC.huhu

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks