Meriahkan Content Email Anda Dengan Mad Mimi

Mad Mimi Email Marketing

Mad Mimi
? Apakah objek tersebut...huhu....
Hari ni, rasa ringan jari pulak nak tulis artikel ni. Anda semua tentu tahu apakah itu E-mail bukan? Kalau dah tahu tekan keyboard komputer tu, tak tau apa itu E-mail tak tahu nak cakap lah. huhu... Makcik era 70-an sekarang pon tahu apa itu E-mail :p

Semua orang tahu E-mail merupakan satu medium komunikasi yang telah lama wujud dalam dunia maya ni. Dengan E-mail, sesuatu maklumat itu dapat disampaikan ke seluruh dunia dengan hanya 1 klik! Tidak kisahlah anda orang perseorangan atau terlibat dengan urusan-urusan rasmi, E-mail memainkan peranan yang amat penting. Terlalu banyak servis-servis E-mail yang disediakan untuk anda seperti Yahoo!! dan Google..

Kalau kita lihat kandungan E-mail, ianya adalah berbentuk hitam putih bukan dan tidak dapat expose gambar dalam kandungan E-mail tersebut (kena buat attachment). Jadi untuk memeriahkan kandungan E-mail yang ingin anda hantar, Mad mimi dapat membantu dimana dengan Mad mimi ini anda dapat expose gambar dalam kandungan E-mail anda, boleh letak colour background dan yang best, anda boleh trace E-mail yang telah anda hantar samada penerima telah membuka E-mail anda atau belum (penting ni).
Mad Mimi ni ada pakej-pakej dia. Ada yang free dan ada juga yang berbayar yang mana ianya bergantung kepada bilangan penerima E-mail. Yang free anda hanya boleh menyimpan 100 contact sahaja.


Mad Mimi ini juga mempunyai beberapa feature yang menarik. Antaranya

Web FormDrip Campaigne

Social Link


RSS To E-mail


Affiliate


Google AnalyticsMulti UserCustom Domain


Mailer APIE-mail atau Autoresponder penting....
Nak pastikan Subcriber membuka E-mail, dengan meletakkan Title yang gempak....

Untuk mengexpressikan lagi diri anda dengan E-mail....Create lah content yang menarik.

Contoh E-mail sayaBerminat? Klik sini
Mad Mimi Email Marketing
Meriahkan Content Email Anda Dengan Mad Mimi Meriahkan Content Email Anda Dengan Mad Mimi Reviewed by Mr.K.A on 12:01 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.