Jom Belajar SEO Free Edition!!!!

SEO In Practice by Dan Richmond
Mata ni rasa dah kuyu, dah rabun, dah juling asyik mengadap komputer. Yer lah, orang lain buat blog, ilmu SEO memang mantap. Macam saya, baru nak merangkak-rangkak bab SEO. So, kenalah berkorban masa sikit. kan kan kan....??? Balik kerja terus sambar komputer. Bangun tidur terus sambar komputer.

Dalam duk mencari-cari tutorial bab SEO ni, terjumpa satu web yang sangat sangat membantu didalam memantapkan ilmu SEO ni. Yang menarik, tutorial yang diberikan oleh Dan Richmond ini adalah langkah demi langkah daripada pemilihan Keywords sehinggalah menjadikan blog atau web mesra Search Engine. Dan ianya......PERCUMA!!! Mungkin dah ada yang tahu tentang Web ni. Tetapi kepada yang tak tahu, boleh la cuba. Mana tahu boleh jadi Master Of SEO ker. Kan. hehehe....

Ok, tak yah cakap panjang lebar, korang klik jer link dibawah tu. K.
"Jika ianya berguna, maka bergunalah lah ia" :p Youshhhhhh.....

2 comments:

  1. Yied kenal siapa orangnya... Hehehe....

    ReplyDelete
  2. ko kenal Yied pak cik omputih ni...dahsyat koooo...ko memang dahsyat ponnn.kan kan kan

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks