Khairul Fahmi, Aimie Harmelia Putus Tunang

Assalamualaikum rakan-rakan sekalian, juga pengunjung-pengunjung Amry's Blog (Bajet ramai visitor :P)

Bajet entry ekslusif k. Tak pernah-pernah rasanya aku buat entry pasal jejaka-jejaka atau gadis-gadis yang hot ni. Hehehe. Aku tak sure berita harian metro tentang kes Pemain bola sepak kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek dan tunangnya si Aimie Harmelia putus tunang yang aku baca ni berita 3 Ogos atau 4 Ogos. Kadang online paper ni walaupun tarikh dah baru, tapi berita masih semalam punya. Tak kisah lah tu.

Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek dan Aimie Harmelia putus tunang.

Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek, Aimie Harmelia Putus Tunang

Harian Metro suruh beli paper kalau nak tahu berita penuh :P

Aku kurang mengikuti perkembangan orang-orang popular ni. Berita tentang si Apek ni putus tunang dengan Aimie Harmelia ni pon aku dapat tahu dari Online paper awal pagi 3 Ogos semalam yang mana dari berita tu dikatakan pertunangan diorang ni putus gara-gara orang ketiga. Si Apek ni ada kekasih baru. Dari berita yang aku baca tu la kan.

Pst : Ingatkan artis-artis jer bikin cerita-cerita panas macam ni. Pemain bola sepak pon ada erk. Hmm.... Biasalah... Orang dah terkenal kan... Kepada Aimie Harmelia dan keluarga, takziah diucapkan. Hm..

18 comments:

  1. kalau ikut apa aku baca..aku sokong khairul fahmi
    :-)

    ReplyDelete
  2. Itulah, si elia ni gedik2 sangat..hu3.
    Dua2 salah, mentah lagi budak2 nih...keh3

    ReplyDelete
  3. kene belaja banyak ilmu lagi sebelum masuk alam kahwin nie.

    ReplyDelete
  4. takziah?? he he mcm ada y mati je.

    Ala..kekadang berita x tepat jugak..apek tu buzy skang..pasangan pown kena la paham sama,

    xpe la elok la putus masa bertunang ni dr putus bila dh kawin.

    ReplyDelete
  5. alahai cian.. jgn putus tunang dgn Harimau Malaya pulak udah ler...

    ReplyDelete
  6. no comment. kite tak kenal rapat dgn diorang utk bagi judgment.

    ReplyDelete
  7. diorang pun manusia biasa gak.. tak terlepas dari buat kesalahan..

    ReplyDelete
  8. DAH MACAM GOSIP PEMAIN BOLASEPAK LUAR NEGARA PLAK...:)

    ReplyDelete
  9. bese la 2 ble da pemes kan..kene la trime..sume pbuatan kite di lihat..

    ReplyDelete
  10. khairul fahmi cool la orgnya..tak cepat melatah

    ReplyDelete
  11. no komen.. eh.aku da komen..

    ReplyDelete
  12. bila dah famaous mesti hal2 camni berlaku..

    ReplyDelete
  13. Tidak mahu komen peribadi yang penting kedua-duanya perlu menyelesaikan dengan cara baik. Tidak baik kes ini melarat dan berpanjangan kerana ia tidak baik untuk kedua-duanya

    ReplyDelete
  14. bercinta diusia muda.macam la boleh jadi.
    sabar je la.

    ReplyDelete
  15. kita tak berada dipihak elia dan KfCM... mereka berdua dh kenal lama... tp sbb popular, cemburu, kontroversi, komitmen sumenye punca... pasti ada hikmah disebalik ini...

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks