Peluang Jana Wang Sampingan 2011

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN DENGAN EMAILDUIT

EMAILDUIT

Assalamualaikum rakan-rakan sekalian. Moga berada dalam keadaan sihat.......

Kat sini aku nak announce sikit lah satu peluang menambah pendapatan yang aku rasa mungkin baru juga. EMAILDUIT
Yang selalu datang ke blog aku ni, korang mesti perasan banner yang aku pasang tu kan? Ha.... tu bukan banner Nuffnang okay. Itu adalah banner untuk EMAILDUIT
-----------

Program berkonsepkan "Affiliate", "Pay per Click" dan juga "Pay per Lead"

Terdapat 2 pakej.
Pakej Percuma - RM0 : Setiap link korang yang diklik, korang akan mendapat komisyen sebanyak RM0.10 (Pay per Click). Sekiranya terdapat mana-mana individu yang mendaftarkan diri dibawah korang sebagai ahli berbayar iaitu mengambil Pakej Biz bernilai RM100, korang akan mendapat komisyen sebanyak RM10 iaitu 10% komisyen (Pay per Lead)
Pakej Biz - RM100 : Setiap link yang diklik, korang akan mendapat komisyen RM1. Sekiranya terdapat mana-mana individu yang mendaftar sebagai ahli berbayar (Pakej Biz), korang akan mendapat komisyen sebanyak RM60. 60% komisyen

Sebagai ahli berbayar atau yang mengambil Pakej Biz, korang juga akan diberikan 3 Ebook yang mana Ebook tersebut bertindak sebagai produk didalam program ini.
(Pengambilan Deposit untuk mendapat pulangan berganda tanpa mempunyai produk boleh dianggap SCAM didalam perniagaan online)

Mudah. Hanya dengan "park" link referral korang, korang akan mendapat komisyen melalui klik dan juga pendaftaran ahli baru (Ahli berbayar). Tidak kira samada link disebar menggunakan Email, Blog, Iklan-iklan percuma, mahupun laman sosial. Had minimum pengeluaran komisyen adalah RM70. 
Syarat pengeluaran/cas-out adalah korang perlu mempunyai seorang ahli berbayar dibawah korang dan setiap cash-out tidak boleh ahli berbayar yang sama untuk kali kedua.
Walau tanpa sebarang modal, korang tetap mampu menjana pendapatan dengan EMAILDUIT

Daftar sekarang dan jadi antara yang terawal!!!

-----------------

Review aku tentang EMAILDUIT

BERBALOI - Walau berdaftar secara percuma, korang tetap mampu menjana pendapatan dengan EMAILDUIT ini. Kalau ambil Pakej Biz..........??? 1 klik RM1, kalau 10 orang yang klik tak RM10...Atas angin jer. Kalau 10 10 ambil Pakej Biz... Tak RM600..... Kenapa aku cakap 10 10..?? Sebab mudah ma.... "Park" link sahaja. Modal cuma sekali.. Kalau nak untung la kan....... Kalau tak nak... Aku pon tak paksa ambil pakej tu.... Bukan semua berduit meeeiiii..... Tapi kalau ambil baloi tak??

MUDAH - Bukan MLM k yang nak kena pujuk-pujuk orang suruh join. Biar Income yang pujuk diorang. Kenapa aku cakap macam tu?? Alo kawan..... 1 klik RM0.10 dengan RM1 mana u mau??? Satu ahli baru bawah u komisyen RM10 dengan RM60 mana u mau?? Lu olang tak payah pujuk-pujuk ma... Lia olang boleh sindili pikir ma..... Soly soly..wa kembali menjadi melayu asli.. :P Kalau korang la, RM100 sekali join, dapat komisyen yang jauh ebih tinggi dari RM0.. Mana korang pilih?

MURAH - RM100... Tak la murah kan.. Orang macam aku berat juga nak hulur RM100 tu.... Tapi............ Sekali bayar sahaja maaaa...... Murah la kan?

** Sila respek aku sebagai referral korang. Tolong jangan dibuang referral kod aku k.
Tapi kalau nak buang silakan. Sebab sesiapa yang berdaftar bawah aku, akan diberikan percuma 
Ebook "Asas Panduan Affiliate" 
beserta lesen PLR  (Hak penjualan semula)


Apalagi yang ditunggu?? Jom kita buat duit Raya!!!
Klik banner dibawah




12 comments:

  1. Good luck Bro....:D
    Nak studi dulu program nie...

    ReplyDelete
  2. walawehhhh
    yang aku punya tu plak kena jawab online survey
    ko dah sign up ke belum?
    :-)

    ReplyDelete
  3. bagus tu boleh buat duit
    dengan hanya klik banner.
    belum pernah cuba program
    macam ni.

    ReplyDelete
  4. okey ke wei?.aku takut xhalal..hehehe..nk ty ustaz dulu.klu okey, br try

    ReplyDelete
  5. macam best.. berminat jugak, tpi masih dlm mengkaji..

    ReplyDelete
  6. WAH.. LEPAS NI KAYALAH KO BRO... BOLEH BELANJA...

    ReplyDelete
  7. mcm baca skrip cerita KL Gangster! hihi~

    ReplyDelete
  8. harap-harap jangan scam sudah la..
    penat je nanti klik-klik..
    gudluck bro..kalau ok tulis testimoni ok

    ReplyDelete
  9. nampak menarik tu bro..
    kena usha nampaknya ni :D
    Ps : Op terklick pulak :D

    ReplyDelete
  10. Bro da penah cash out.. Setakat ni cemna?

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks