Ridzuan Richie Dah 3 Tahun??!!

Salam rakan-rakan ku sekalian. Nampaknya minggu ni agak kerap aku update blog aku yang buruk ni...huhu.... Aku berada dalam keadaan yang teruja k!! Teruja sampai aku hold dulu kerja-kerja projek aku tuk aku buat entry ni. Dalam tengah duk buat kerja, merayap jap kat blog member, aku terjumpa artikel pasal Ridzuan Riche ni. So, terus aku buat entry pasal bro ni. Huhuhu.... Teruja kenapa??? Haaa...... Meh aku nak story.... kekekeke......


Hamek kau... Bapak punya besar title aku kasi!!!hahahahahha....
Sebelum aku meneruskan langkah aku dalam memerah otak aku tuk story.. Aku nak wish dulu lah kat member kita ni "Happy Anniversary bro. Moga ko lebih Success"

Ok. Siapakah Ridzuan Riche ni? Kalau korang tanya aku soalan tu aku pon tak tahu cam ner nak jawab, sebab aku pon tak kenal sangat bro ni. Aku kenal dia hanya melalui blog peribadi dia. melalui celoteh dia yang giler rileks selamba tahap Power Ranger. Eh? Hari ni melalui blog member aku, Zikrihusaini, baru aku tahu rupanya bro yang selamber rileks ni rupa-rupanya seorang IM!! Seorang blogger sepenuh masa. Mana tak nya, kalau korang pergi ker blog personal dia, gaya penulisan dia memang membuatkan korang tak sedar yang dia seorang IM. Selalunya lah aku tengok kan, para IM ni bila menulis, penuh adab tata susila, yer la kan, jaga kreadibiliti ma. Tapi lain la dengan bro Ridzuan ni, disebalik gaya selamber dia, rupa-rupanya dia ni juga seorang IM. Serious aku tak sangka. Aku juga sangat-sangat terkejut yang bro selamber ni pon ada buat Talk dia. Pergh!! Memang tarbaek ar... Kalau dah tahap boleh buat talk, bukan calang-calang la bro....
Aku tak ingat macam mana aku tersangkut kat blog Ridzuan ni, tapi aku rasa dah lama la aku kenal dia melalui dunia blog ni, cuma tak pernah jumpa jer la. Dulu bro ni pernah buat review tentang blog aku. Memang aku terkejut la, yer la, blog dia aku tengok mana ada segmen review mereview ni, so bila dia review blog aku, memang aku terkejut la dan aku rasa sangat bertuah, waktu tu aku pelan-pelan nak naik, semangat berblog baru nak tumbuh. (Sekarang pon aku merangkak nak naik...huhu)
Ridzuan Riche ni kalau korang nak tahu, cuma sekali jer la dia komen kat blog aku ni, tu pon setelah aku sound dia sikit, bagi motivasi sikit, gertak dia sikit....hahaha...ayat mengong, aku tipu, dia cuma rajin jadi silent reader aku jer lah. But it's ok bro. Aku rajin gak bertandang ke blog dia dan bagi komen. Sekarang ni jer jarang sikit. Kenapa aku rajin ke blog dia?? Haaaa... Ni lah yang dikatakan aura blog yang aku ceritakan sebelum ni. Aku suka gaya penulisan dia yang santai... tak der la berbuku sangat kan.. hehehe... Selain tu, tiap komen yang aku bagi, dia akan balas.... Tu yang buat aku suka tu. Entry-entry dia pon tak membosankan aku.

Sempena ulangtahun ke tiga blog Ridzuan Riche tu, dia buat contest la. Aku dapat tahu bro ni julung-julung kali la nak buat contest, so bila dia buat contest, aku merajinkan diri aku la untuk join tanda aku support IM tempatan kita dan tanda aku...tanda akuu....apa erk?? tanda aku kawan dia laaaaa...hahahaha.... (Ayat bodek..tak boleh blah!! kah kah kah)

Kepada sesiapa yang belum kenal Ridzuan ni, silalah bertandang ke blog beliau dan join la juga contest tu.... Serious blog dia best..... Tahap Power Ranger.. Ngeee

11 comments:

  1. aih??? power rangers? tau la aku da bagi gelaran 2 kt ko... skang ko bg kt owang len plk...hehe:)

    ridhuan richie? selalu gak dapat email dr dia... buat promosi..huhu

    ReplyDelete
  2. kenal lama dah bro richie ni.cuma aku tak
    pernah jumpa je.

    ReplyDelete
  3. richie ni sibuk sangat.waktu ada kelapangan
    pun belum tentu nak datang blog kita.

    seminar blog,duit adsense, dan uruskan
    pembeli ebuku.duit mesti utamakan,
    kawan dikemudiankan.hehe...kejam ke
    komen aku ni.

    ReplyDelete
  4. aku follow gak blog richie ni..tapi silent reader je..

    ReplyDelete
  5. Blog dia mmg simple bro.. RIngan... Sedap mata memandang.. :)

    ReplyDelete
  6. @azanaerk...ko ada bagi gelaran tu kat aku ker?biler?lupa plak..hehe

    ReplyDelete
  7. @Ali ridhahaha.biasalah ali...orang ada bisness ni memang agak sibuk ma,nak urus tu urus ni

    ReplyDelete
  8. http://wanwidget.com/
    terima kasih untuk pujian tuh, hehe, ni blog baru aku, kikikiki, tipu jer

    ReplyDelete
  9. masa begitu pantas... dah tiga tahun... RR nih... terima kasih cr link.. aduyai... lama tak singgah ke blog nih...

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks