Nuffnang Kedekut Atau.....

Salam. rakan-rakan sekalian..... Hari ni aku nak meluahkan perasaan aku la kat korang. Boleh? Aku nak nangis boleh? Boleh la erk? Hahahahahahaha....... Sila menyampah!!

Kalau dulu aku banyak tengok blogger tulis yang Nuffnang ni makin kedekut. Kedekut t**k hidung pahit....Kalau dulu aku malas nak amik port... Sekarang aku nak amik port. Dah berabad baiiiiii blog aku tak ada BEeeeeeeeeeeeee yang manari-nari kat blog aku...... Ada la satu kot. Tu pon tunggu masa nak berubah jadi Metered Earning. Sodeh den.... Dah la BE 1 jer...Ciput pulak tu.... Aduhaii..sodeh tahap ganda kuasa dua ni.. Huuuu... Weh  Nuffnang... Apasal t**k hidung ko pahit??? Taruk la gula sikit bagi manis.... Boleh la aku...... Eh tak tak tak....No no no....yeuwwww!!! Goli den!! ngeee

Hmm.... Betul ker Nuffnang kedekut?? Ke blog aku yang tak boleh blah??! waaa.... Aku perasan gak sekarang ni statistik pengunjung yang berkunjung ke blog aku agak merudum. Macam saham jatuh harga. Erk!! Apasal tetiba masuk saham lak ni?? Lol! Kalau dulu statistik pengunjung yang datang ke blog aku mencecah 10K sehari...sekarang 150 pon dah mengah!! (Sila jangan percaya angka 10K tu ok. Aku tipu...hahaha...) Kalau dulu bila ada entry baru aku publish, kejap jer aku dapat komen2 dari rakan-rakan. Sekarang agak slow.... Haaaa...yang ni disebabkan diri aku sendiri.... Hahahaha.. Nak bangga boleh? Bangga untuk diri sendiri :P

Ok ok...dah melalut sampai ke kerak bumi dah aku ni. Sebenarnya nak gtau aku dah lama tak dapat BE. tu jer....hohohoho... Sesekali buat entry mengong-mengong best juga kan... Macam blog Gadis Bunga... Entry dia mengong-mengong gak. Tapi best!!! Kalau tengah stress tu, memang boleh hilang la stress kalau ke blog GB. Kan GB kan? kan kan kan? Huhuhu... GB nak marah? Sila marah dengan muka senyum k. Bibir kena sampai telinga tau! :P Esok aku kerja...... Huarghhhhh.....!!!

Best nyer laaaaa kalau dapat rileks kat tempat macam ni. Mesti otak aku tak mengong dah. Hhuhu

31 comments:

  1. tunggu je la..kalau ade ade
    kalau takde nak buat macam mane
    sabo aje lah

    ReplyDelete
  2. ntahla aku pun xphm ngan nuffnang ni..tapi dah minat berblogging ni mcm dah xkisah sgt..

    ReplyDelete
  3. sabar2 ada cara dia...usaha kene lebih skit...dulu kamipun maca tu jugak

    ReplyDelete
  4. aku dah lama tak kisah sgt pasal nuff nih..malas dah nak peduli..

    ReplyDelete
  5. Saya x pernah pun dapat BE.. tp xde hal, janji ada visitors cukup la kan..

    ReplyDelete
  6. @HAZWAN17kalau tak der aku nak bakor banggunan nuffnang..kita bakorr jerrr...hahahaha

    ReplyDelete
  7. @faizsambil menyelam kena gak minum fresh orange bro..huhu

    ReplyDelete
  8. @fairusden sabau la ni...kalau tak,dah den bakaorrr...hehe

    ReplyDelete
  9. xpenah dapat pon...tp still xkesah....hehehe

    ReplyDelete
  10. Saya pun perasan agak lama tidak dapat BE. Sabor jelah

    ReplyDelete
  11. Salam amri,

    Apa kriteria yang memenuhi citarasa nuffnang untuk kita mendapat BE ni? Saya tak letak lagi iklan nuffnang ni. Buat masa ni saya nak tumpu pada traffik dulu dan nak pastikan traffik yang datang konsisten.

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum bro...

    takpe, jangan putus asa..yg penting, kiter enjoy dlm berblog..klu semuanya diukur dgn RM...mmg payah la kiter huhuhhhh

    ReplyDelete
  13. samalah kite... BE dah 2 bulan tak kunjung tiba.. mencik!!

    ReplyDelete
  14. @akubiomedBro pon tak dapat jugak? Traffik bro boleh tahan juga rasanya

    ReplyDelete
  15. @Kidney Expertsalam bro...
    kriteria dia...?saya pon tak berapa arif sangat tentang BE ni. Tapi adayang ckap rajin2 update profile di Nuffang, rajin2 juga hantar tiket kepada nuffnang.sertai even2 yang mereka anjurkan.

    ReplyDelete
  16. @sahromnasrudintak der la saya ukur dengan duit ringgit bro..cuma rasanya agak lama blog saya ni tak dapat BE, tempoh hari ada juga masuk..Hmm :)

    ReplyDelete
  17. sabar2. masanya akan tiba... :-) wink2

    ReplyDelete
  18. lek2 amry... t dapat la 2.. saje la 2 nuffnang nek men tarik2 ngn ko la tu...hehe

    ReplyDelete
  19. @Ziktu dia,,jutawan nuffang mariiii...heheheh

    ReplyDelete
  20. aku punbelum dpt BE langsung...kecewa..tgh tunggu bila nuffnang nak bagi BE

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks