Aku Juga Punya Perasaan


AMARAN!!!
ENTY INI HANYA UNTUK MEREKA YANG MENGHARGAI APA ITU CINTA

Orang kata blog boleh dijadikan tempat untuk meluahkan perasaan. Mungkin bagi wanita, adalah perkara biasa jika mereka meluahkan perasaan mereka melalui blog. Tetapi bagi lelaki mungkin ianya agak menjanggalkan. Memalukan. Terutama jika ia melibatkan perasaan cinta.Takut digelar jiwang!!
Saat aku menulis entry ini, sememangnya jiwa aku sangat terganggu.
Ya. Aku juga punya perasaan.
Ingin menyayangi dan disayangi.
Aku pasrah.
Saat cinta itu berlalu pergi, ianya sangat menyakitkan.
Ada apa dengan cinta?

Sorry untuk entry ini.
Ini yang pertama dan yang terakhir.

17 comments:

  1. SABAR YA..apepun..jangan emosi dibiarka melingkari...

    ReplyDelete
  2. X perlu malu bro. Jgn sbb ego, kita x sanggup turun tanah. Dlm hidup kasih sayang, percintaan, kita sbg lelaki, ego kena turun. Kalo x turunkan, mmg x kan jd cinta tu. X kan terbit sayang tu. X perlu malu rasa jiwang. Aku pun x pernah amik peduli bila org ckp aku jiwang. Sekurang nya bila aku jiwang, si "dia" memahami aku yg aku cintakan "dia". Sbb bila ko terpengaruh je dgn ckp org yg duk ckp ko jiwang & seumpanya, jwb nya, ego ko kan naik balik. Then, terlepas la ko... Ego ni jgn turun sbb wanita kita panggil kekasih/isteri je, wanita laen cam emak jgk kita kena turunkan. Ini cuma pendapat aku...

    ReplyDelete
  3. @Fir Ikhwan AffandiSebab tu lah aku buat entry ni bro. aku cuba buang ego aku.

    ReplyDelete
  4. musim bulan mengambang kah?

    ngeee~

    *pape pun, teruskan memberi. insyaAllah suatu hari nanti pasti kamu akan menerima. :)

    ReplyDelete
  5. SALAM..
    ermmm..bunga bukan sekuntum
    1 yang pergi yang datang entah
    beribu..lagi baik dan mekar

    ReplyDelete
  6. orang lelaki pun ada perasaan jgak..... :))

    ReplyDelete
  7. dalam hati ada taman la ni ;)
    pastinya ada hikmah di sebalik kejadian & sama2 kita bermuhasabah diri sendiri..

    bnyk2 b'sabar ye :)

    ReplyDelete
  8. Allah jualah yg maha mengetahui apa disebaliknya...

    ReplyDelete
  9. pedih bila dikecewakan.....tapi ambil masa dekatkan diri dengan Tuhan
    :)

    ReplyDelete
  10. Sabarlah yer...
    Janganlah di layan perasaan sedih tu.
    Kuatkan semangat dan selalulah berdoa dan menaruh harapan kepada Allah sahaja...


    Serangga menu utama masa depan

    ReplyDelete
  11. salam

    jatuh cinta x salah jika kena pada tempatnya, meluah di dalam blog juga tak salah kerana blog ini kita yang punya..hehe

    ReplyDelete
  12. rilek la bro. kita merancang, tuhan yang menentukan. ape ape hal pon kena pasrah la kan dengan ketentuanNya?

    ReplyDelete
  13. putus cinta ke ni bro..takpe ar..boleh je nak luah sini.. apa pun kalau rasa cinta tu berat, better diamkan dulu.. insyaallah bila tiba masanya Allah akan hantar sang bidadari untuk bro. tak perlu cari pun..

    ReplyDelete
  14. Lain macam kali ini. Harap selepas dapat melepaskan yang terbuku didalam hati dapat memberi kelegaan kepada bro

    ReplyDelete
  15. kepade peng: getik teman aih..hak3!

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks