Blogwalking Time!!!

Assalamuallaikum rakan-rakan sekalian. Sihat. Sihat hendaknya yer. Pertama pertama sekali aku nak ucap PADAN MUKA untuk diri aku sendiri. Muahahaha... Ini disebabkan kejyaan aku didalam dunia berblog ni kerana setelah errr..... berapa lama aku tak pasti yang aku dah lama tak update blog dan dah lama tak berblogwaking!! Padan muka aku!!

Entry aku kali ni aku tak nak berskema berprotokol bertatasusila pe segala. Entry aku kali ni aku nak memereng kan sedikit otak yang dah sekian lama berkarat ni!! Bak  kata orang-orang tua, "Apa yang kau tuai hari ni, adalah apa yang kau tanam dahulu" Eh. Apa kena mengena pepatah ni? Huhuhu... Sah!! Otak aku hang malam ni. Erk!! 

Setelah hampir beberapa minggu aku tidak melakukan aktiviti berblogwalking, ditambah pula blog yang dah bersawang tak terusik dengan entry-entry baru, sekarang aku telah menerima akibatnya. Sememangnya blog aku agak sunyi. Huhuhuhu..... Kawan-kawan juga kan. Kawan penat-penat bertandang kat blog aku, aku tak der pulak bertandang kat blog rakan-rakan. Ish ish ishhh... Sungguh tak patut.... Kan kan kan. huhu... 

So, malam ni aku nak terjah kesemua blog rakan-rakan aku..korang la tu, saper lagi. Agak banyak juga yang aku nak kena terjah. InsyaAllah genap 2 hari baru settle semua!! Wakakakakaka....

Pst! Sebenarnya aku just nak gtahu malam ni aku nak melawat blog-blog korang. Cewah!! Ini pon nak umum ker? Macam orang VIP la plak. Huahuahua..

Moral of the story : Nak orang melawat blog kita, kita pon kena la melawat blog rakan-rakan/orang lain. Tak gitu? :P

Untuk rakan blog aku...................
JAI dari blog DeCrewz........SELAMAT PENGANTIN BARU AKU UCAPKAN!! MOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT. AMINNNN.

31 comments:

  1. wahh..rajin buat banner selamat pengantin baru tu..

    ReplyDelete
  2. cik rimau ni dah lame x bw.. bukan xnak.. tp busy kerja.. mase byk diabiskan kat office.. life peribadi terganggu.. sgt sedih... huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. kalau ada masa memang seronok blogwalking

    ReplyDelete
  4. blog saya telah di walk kan oleh amry. yeah!

    ReplyDelete
  5. decrewz tue junior sy masa sekolah..tapi kami tak pernah jumpe pun huhuhuhhhh

    ReplyDelete
  6. sama lah kita bro... dpt masukkan entry baru je, tu pun copy and paste je sbb sibuk gila skrg ni

    ReplyDelete
  7. sekrang musim orang bz lagi-lagi student

    ReplyDelete
  8. Selamat buat blog walking :-) Kalau tersadung semasa blog walking bangun sendiri

    ReplyDelete
  9. padan muka apa ni amry.masa kita kesuntukan.
    rehat la dahulu.buat apa nak paksa jika
    duit nuffnang bayar ciput.

    masuk 7 kali tak kemaskini blog.
    aku tak datang dah.kalau datang
    blog aku.esok aku datang balik.

    orang kata aku sombong ke guna
    wordpress self host dan tak
    balas komen pembaca.betul ke amry?

    ReplyDelete
  10. lama tak bw sebab sibuk sangat... ada beratus2 jejak nak kena balas nih..

    ReplyDelete
  11. aku pun da lama x jenguk ko amry..huhe biasa la masa sentiasa mencumbui..keh keh..

    skang nk berbelog lagi...yee haaa

    ReplyDelete
  12. Thanks bro.. Siap ada wish kawin lagi..he3..

    Jai pun alam x update blog masa tengah sibuk urusan kawin. kebetulan pulak time tu blog tengah biol, x blh nak acces.. Lagilah tertekan, tapi malas nak pikir sangat, utamakan apa yang penting dulu.. Tapi lepas kawin dan mula start blog balik, ntah kenapa otak ni ligat je nak blog.. Slalu 3 hari baru update 1 entry, ni dah terlebih sudah..ha3

    sahromnasrudin senior Jai?hu3.. Nape cam x pernah tgk je...he3..

    ReplyDelete
  13. rindu nak berblogwalking tapi dah lama tak buat.just terjah dekat blog2 reader yg datang komen my entry je.tak ada masa sangat.huhu

    ReplyDelete
  14. @Cik RimauAda yang sibuk kerja...ada sibuk study...macam2 sibuknya..huuhu

    ReplyDelete
  15. @gadisBungaEh eh...ramai lagilah yang walk kan blog GB...tatihhh....taaaatih...hohoho

    ReplyDelete
  16. @sahromnasrudinO....cenggitu...yer la. bukan kita kenal semua komuniti didalam tempat kita belajar atau kerja tu kan,,

    ReplyDelete
  17. @HAZWAN17Student memang bz laaa....kalau kerja tu mungkin boleh celok masa sikit...kalau study ni, kang diri sendiri juga merana...

    ReplyDelete
  18. @akubiomedhahaha...ok ok..kalau tersadung saya g kliknik...ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  19. @Ali ridhaentry ni tak der kaitan dengan nuffnang ler Ali...

    Eh..saper kata ko sombong? Ko ok jer lahhh....Serius beb! kat mana sombong ko tu? aku tak nampak pon?Kire ok la ni ko datang blog aku baca n komen. setengah tu tak masuk pon blog percuma ni...sedey weiii

    ReplyDelete
  20. @papabearperasan juga papabear sibuk..entry pon jarang terupdate...sama la kita papabear...

    ReplyDelete
  21. @azanaYer la ko sibuk ngan tugasan-tugasan ko...paham la akuuu..it's ok

    ReplyDelete
  22. @decrewzok la tu jai...semangat orang dah kawin la tuuu...hehehehehe

    ReplyDelete
  23. @lizzItu la..ingat nak buat cam tu gak la...hanya terjah blog mereka yang bagi komen jer..masa sangat tak ada..hmm

    ReplyDelete
  24. hoho at least bila ang online, rajin gak blogwalking.. ni aku yg 24jam dpn tenet ni da smakin malas.. haha ada ubat x nak bg rajin blk?

    ReplyDelete
  25. Betul tu.Setuju sangat.Macam saya pun kalau tak berblogwalking ke blog rakan-rakan pasti blog saya akan menjadi sunyi dari trafik.

    ReplyDelete
  26. @Kidney ExpertTu lah....blog kita ni bukan blog otai2 SEO, so kena la buat manual...huhu

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks