Sumpahan Kum Kum Full Movie Online

Sumpahan Kum Kum Full Movie Online

Tonton Full Movie Online Sumpahan Kum Kum

Terbaik!! Itu komen aku selepas aku menonton Full Movie Online Sumpahan Kum Kum ni. Bukan sekadar bergenre seram, tetapi penuh dengan pengajaran. Antara filem seram terbaik yang aku tengok. Dari segi jalan cerita, tahap keseraman (aku syorkan yang ada penyakit jantung dan perempuan mengandung jangan tengok), dan pengajaran aku bagi A.

Sinopsis Sumpahan Kum Kum

Kisah bermula selepas kematian Mak Som. Mengisahkan tentang keluarga Adi yang diganggu oleh jelmaan Milah. Milah seorang gadis hodoh yang semasa riwayat hidupnya pernah mendapat rawatan daripada Mak Som iaitu menggunakan ilmu hitam, susuk, untuk kelihatan cantik. Milah melanggar pantang larang yang ditetapkan Mak Som yang menghalang Milah daripada melihat cermin selama 44 hari. Disebabkan itu, wajah Milah yang cantik telah bertukar hodoh dan untuk mengembalikan kecantikan wajahnya, Milah terpaksa membunuh 9 gadis sunti dan menghisap darah kesemua gadis-gadis yang dibunuh. Tanpa sengaja, Milah telah membunuh anak perempuan Mak Som. Disebabkan itu, Mak Som telah membunuh Milah. Sewaktu kematian Milah, Milah telah bersumpah yang dia akan mengganggu seluruh keluarga Mak Som iaitu membunuh kesemua gadis sunti keturunan Mak Som. Dalam pada masa yang sama, Adi mempunyai seorang anak perempuan bernama Tini..........



**Kalau Sumpahan Kum Kum ni dah kena block dek Youtube.. Harap maklum yer....

1 comments:

  1. disebabkan guna wifi kpm, youtube memang kena block.
    hehe. tak bole tengokkk!!!

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks