Kereta DeLorean Back To The Future

Kerete DeLorean Filem 'Back To The Future' Ditemui Di Miri

Korang pernah tengok filem 'Back To The Future' tak? Lakonan Michael J Fox. Filem tentang pengembaraan masa yang diterbitkan pada tahun 1985.

Kalau korang pernh tengok, korang mesti tahu kereta DeLorean yang digunakan dalam filem tu sebagai mesin merentas masa. Waktu admin kecil kecil dulu, filem 'Back To The Future' ni antara filem kegemaran admin dan memang suka cerita cerita feksyen tentang masa ni. huhu

Di Miri, Sarawak ada yang mendakwa menjumpai sebuah model kereta seakan-akan kereta DeLorean yang digunakan dalam filem tersebut

Model kereta De Lorean Back To The Future
Model kereta sebenar DeLorean dalam filem Back To The Future

Gambar kereta delorean back to the future di miri
Kereta yang seakan-akan model DeLorean yang di temui di Miri, Sarawak
Kereta tersebut diletakkan di bawah garaj kereta bersebelahan kereta BMW dan tayar hadapan kereta model DeLorean itu telah pancit dipercayai kerana terlalu lama parking.
Kereta ini dikatakan pernah dimiliki oleh keluarga Sultan Brunei sebelum berpindah tangan kepada orang Miri.


Yang suka barang 'rare' atau antik terutama peminat kereta mesti rasa geram tengok kereta ni terutama yang meminati filem 'Back To The Future'.

Jom tonton filem Back To The Future... Trailer jer la... hehe

0 comments:

Post a Comment

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks