Kejadian Gadis Peugeot Putih Mengamuk

Kejadian Gadis Peugeot Putih Mengamuk

Gadis Peugeot Putih Mengamuk

Rasanya dah kecoh 1 Malaysia pasal kes seorang gadis yang memaki hamun seorang warga tua berbangsa cina gara-gara melanggar kereta Peugeot dia dari belakang. Kejadian dikatakan berlaku di sebuah pasaraya di Kuantan pada 14 Julai yang lalu.

Video Gadis Peugeot mengamuk tersebut dirakam oleh salah seorang saksi kejadian dan dimuat naik ke internet.

Video gadis peugeot tersebut mendapat cemuhan dan kritikan daripada seluruh rakyat Malaysia yang marah dengan tindakannya yang terlalu biadab memaki hamun warga tua berbangsa cina terbabit malah merosakkan kenderaan mangsa menggunakan 'Stereng Lock'

Video Gadis Peugeot Putih Mengamuk

Akibat marah dengan tindakan wanita terbabit, video tersebut mendapat kritikan hebat daripada pengguna laman sosial sehinggakan Page wanita terbabit telah di godam oleh 'Rileks Crew'. 
Facebook page Gadis Peugeot Putih Maki lelaki tua cina

Kejadian gadis Peugeot ini juga telah mendapat perhatian daripada pihak polis kerana diklasifikasikan sebagai 'kes buli pengguna jalan raya' dan 'samseng jalan raya' yang boleh mendatangkan bahaya kepada pengguna jalan raya yang lain.

Alasan wanita terbabit bertindak demikian adalah dia dalam keadaan terlalu emosianal pada waktu tersebut.

---------------------------------------------------------

Hanya kerana Peugeot Putih miliknya calar dan sedikit kemik. Habis kecoh satu Malaysia...
Lepas ni dia tak kan berani lagi melenting di khalayak ramai macam kena histeria. Nasi dah jadi bubur.
Kesian kat uncle tu... bak kata orang utara... Kuajaq!

Nasihat daripada gadis pemilik Peugeot Putih kepada seluruh rakyat Malaysia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akaun facebook gadis Peugeot Putih



2 comments:

  1. semoga dia betul2 insaf dan doakan kita semua dijauhkan daripada aib sebegini
    amin

    ReplyDelete
  2. Yang berlalu biarkan berlalu..

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks