Iklan Raya RTM 2014

Iklan Raya RTM 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar? Waktu post ni di tulis dah masuk Ramadhan ke-23 dah, tinggal tak berapa hari je lagi nak sambut raya. Makin terasa. Kalau kat shopping shopping kompleks, radio-radio dah ada yang pasang lagu raya. Muehehe..

Seperti biasa lah, nak dekat dekat raya ni, banyak iklan-iklan raya di televisyen. Macam-macam iklan. Yang agak popular iklan dari Petronas dan TM. Ada iklan yang lucu ada yang sedih.

Dalam duk scroll scroll FB terjumpa iklan raya dari RTM untuk tahun 2014, iklan dia agak lucu. Yang rajin menonton TV mungkin dah tengok iklan ni (Den jarang tengok tv).

Apa tema iklan raya RTM tahun 2014 ni? Apa yang lucunya? Jom tengok video iklan raya RTM 2014 dengan tajuk... INI BARU RAYA!!


p/s : Letak papan tanda kat pintu rumah
"SILA MATIKAN TELEFON BIMBIT ANDA JIKA NAK BERAYA"

2 comments:

  1. Memang kena dengan situasi sekarang..

    ReplyDelete
  2. salam. singgah jumaat kat sini :)

    p.s salam jumaat & selamat hari raya..salam kosong kosong ya hee ^_^

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks