Rancangan Memasak Di Bulan Ramadhan

Rancangan Memasak No.1 Di Bulan Ramadhan


Aku rasa semua orang dah tahu kan rancangan memasak apa yang paling best di bulan Ramadhan ni terutama kepada kepada kaum-kaum hawa akak-akak, adik-adik, makcik-makcik kan.
Ketuk-Ketuk Ramadhan la jawapannya kan.
Aku walau pun lelaki, tapi aku suka la tengok rancangan Ketuk-Ketuk Ramadhan ni.
Tak macam rancangan memasak yang lain kan skema jer kat dapur. Hahaha....

Apa yang membuatkan rancangan memasak Ketuk-Ketuk Ramadhan ni rancangan memasak no1 malaysia erk? First df course la disebabkan hos atau pengacara dia yang memang agak kecoh kan iaitu pelakon Shiela Rusly. Yang kedua gelagat artis-artis jemputan yang akan memasak bersama Shile Rusly (Artis jemputan ker? Huhu)

Aku sebenanrnya tak ada la selalu sangat tengok Ketuk Ketuk Ramadhan ni tapi tak tahu lah rasa macam tak best pula tak ada rancangan ni. Haish... Dengar dia punya background muzik pun dah best. Hoho

Ketuk Ketuk Ramadhan disiarkan setiap hari di bulan Ramadhan 2013 ni bermula jam 12:30 tengah hari selama 30 minit di TV1.

Jom kita layan video gelagat Shiela Rusly dan beberapa artis yang 'terkantoi' di Ketuk Ketuk Ramadhan ;)


P/S : Aku suka Ketuk Ketuk Ramadhan bukan sebab artis tapi gelagat diorang. Artis mana yang masak aku tak ambil port. Hahaha... Ketuk ketuk....... Ramadhaannnnnnn

1 comments:

  1. SELAMAT BERKETUK-KETUK RUMAH ORANG BRO.. CARI APA BARANG YANG ADA.. :)

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks