Pages

Sunday, July 14, 2013

Home » , , » Cara Tingkatkan Like Fan Page

Cara Tingkatkan Like Fan Page

Cara Meningkatkan Jumlah Like Di Facebook Fan Page


Yang baca entry ni sah sah la ada fan page kan dan ada terdetik di hati nak meningkatkan jumlah like di Fan Page. Kan Kan Kan....

Macam mana cara nak tingkatkan jumlah Like?
Untuk meningkatkan jumlah LIKE di fan page, ada cara percuma ada cara berbayar.
Disini aku nak share cara untuk meningkatkan jumlah like di Fan page cara percuma.
Pernah dengar Exootlab?
Cara tingkatkan like di Fan Page

Exootlab salah satu applikasi yang dibangun untuk meningkatkan jumlah like di Fan Page.
Mudah sahaja untuk menginstall applikasi ni di Fan Page.
First kena ada akaun FB la untuk log in dan ada page sendiri.
Dah masuk dan Log In, Scrool kat bawah dan klik pada 'App Market'
cara tingkatkan like fan page
 Dah masuk di dalam App Market, lihat video cara untuk buat applikasi dan install di Fan Page.
Dah siap, promote link.

Comments
5 Comments

5 comments:

CAM SUSAH JE NAK BUAT BRO..

@TerbelogSenang jer bro. kat web tu. Scroll kat bawah klik perkataan app market. kat situ ada tutorial dia

saya pun xtau nak buat..huhu

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More