YouTube Tiada Sound

Tiada Sound Pada YouTube

YouTube Tiada Sound

Ada sesaper yang berasa pelik sebab tiada sound yang keluar sewaktu menonton YouTube?
Rileks. Jangan panik, tak perlu selongkar wiring pada speaker korang sebab bukan speaker punya problem.
Masalah berpunca daripada Google Chrome. Tah apa masalah diorang sound tak keluar. Tak kira Video daripada mana pun asal korang guna Chrome, tak kan ada suara yang keluar.
Tak tahu bila jadi dan tak tahu bila akan ok balik.

Mula-mula aku pelik gak, Winamp ada suara, buka kat android aku ok, komputer tak ok.
Cuba buka YouTube guna Mozilla Firefox, mesti ada suara :)

p/s - Entry tak ada idea....

1 comments:

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks