Video | Lamaran Nabil - Nazira Ayub


Video Lamaran Nabil Raja Lawak


Assalamualaikum rakan-rakan sekalian...... Lama aku menyepi kan.... huhuhu.....

Eh eh eh....Nabil Raja Lawak dah kahwin??? Dengan siapa erk??? Nazirah Ayub?? Ooooo..... aku tak kenal..... hehehehehehe........

Sebenarnya aku baru jer tahu pasal ni melalui Facebook....hehe... almaklumlah....kurang mengikuti perkembangan para artis ni..... Bukan kurang, memang tak ikut pun perkembangan diorang.... hohohoho.......

Mengikut apa yang aku baca kat blog-blog blogger yang lain..... Ahmad Nabil Ahmad atau lebih dikenali dengan Nabil Raja Lawak 28 tahun telah pun selamat diijabkabulkan bersama pilihan hatinya iaitu Nazirah Ayub 23 tahun pada 30 september iaitu selepas solat jumaat di Masjid Sultan Mijan.

Aku rasa dah banyak blog yang menyiarkan gambar-gambar pernikahan Nabil ni kan..... So aku tak nak menyibuk tempek gambar yang sama..... Cuma disini aku nak tempek video lamaran Nabil terhadap isterinya Nazirah Ayub. Lu Fikirlah sendiri k... :P





"Saya tahu awak memang bukan yang pertama dalam hidup saya...Tapi saya menjanjikan awaklah orang terakhir dalam hidup saya" wallawehhhhhh.... ayat leleh tuuu......

Macam best jer kan cara nabil ni melamar isteri dia..hehehehe

1 comments:

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks