Cuci Kereta RM676 = Aku Demam???

Entry santai-santai k.................Sebab apa santai??? Aku demam baiiiiiii.... Adehhhh..... Nampaknya virus yang menyerang blog aku hari tu marah kat aku gamaknya sampai dia serang tuan blog ni pulak!! So betul la kata bro Sahrom, Virus tu suka kat aku!! Grr.... So Apakah tindakan yang perlu aku buat..?
a) Pegi klinik jumpa dok panjat banggunan tingkat 18, pas tu terjun!
b) Makan panadol makan ubat gegat serangga 4 biji sekali gus sebelum makan tengahari!
c) Berehat Jogging waktu malam time embun turun agar peluh keluar.
d) Sembur saluran pernafasan aku ngan asap penyembur penghalang pembiakan aedes.

Sila berikan pandangan anda. Terima kasih.
Sah parah demam aku!! Sampai merapu meraban tahap orang gila....!!! Miahahahahahahahahahhahahaha..........
Rilek arrrr....saja la aku nak ringankan otak aku ni kejap. Tu pon tak boleh kerrrr....?? Aisyehhh....

Sebenarnya hari tu aku ternampak satu iklan nuffnang ni menari-nari ala irama jazz kat blog aku, Korang pon mesti pernah dapat iklan ni....kan... Iklan cuci kereta. Yang buat aku tertarik+terkejut tu...bapak mahal, cuci kereta jer RM600+++ Pergh!! Saper laaaa yang sanggup cuci kereta semahal tu kan?? Apa kelebihan dia?? Pas cuci kereta yang buruk2, kereta tu leh tukar jadi baru erk? Kalau macam tu aku nak lah. Aku nak cuci Iswara aku, supaya bertukar jadi kereta baru brand Toyota Vios kerrr....Honda City kerrrr.... Kan kan kan kan...?? Ngeee... Tak pun tukarkan kereta aku jadi Porshe ni!! Muahahahaha


Ops!! Punca demam telah dikenalpasti..... Puncanya... Terlalu terkejut tengok harga servis cuci kereta ni. Miahaha... So, terlahir la entry aku bertajuk...
Cuci Kereta RM676 = Aku Demam???
 Lol!! :P

28 comments:

  1. Huh, 676? Baik buat derma je..ha3

    ReplyDelete
  2. @decrewzhaha...tau tak per Jaiii...gilor mahal..apa yang dicuci tah.huhu

    ReplyDelete
  3. mahal tu.... kalau RM10 murah le cuci kete, oppsss RM8 sudah le...

    ReplyDelete
  4. @Sharinginfozni bukan mahal dah ni....ppotong leher dah niii..giler cuci kereta sampai 600...huuu...aku cuci kereta RM10..tu pon 2 bulan sekali kot..hehe

    ReplyDelete
  5. Rasanya betul kot cakap bro.. Cuci keta buruk jadi baru.. Nanti Jai antao keta bapak Jai..hu3

    ReplyDelete
  6. Percaya atau tidak ada yang pergi hantar juga :-)

    ReplyDelete
  7. haahhaha! mungkin dia terlupa nak letak "." antara 6 dan 76.. dia nk maksudkan Rm6.76 hahaha :P

    ReplyDelete
  8. mahal betul cuci kereta sampai 6 ratus..baik basuh sendiri haha

    ReplyDelete
  9. mahal bebenor.. baik buat beli minyak kete je encik amry oi.. ade gak pekdahnye.. kan amry kan?? hehe.. (bila la cik rimau ni nak ade kete sendiri kan.. lalala~~~)

    ReplyDelete
  10. yg ni kete ferrari blleyla..setakat proton tu yg 4inggit tu dh cukup..hehe

    ReplyDelete
  11. mak ai...mahal giler...ni sekali cuci sampai dua tahun tahan kot...haha

    ReplyDelete
  12. tambah lagi 200, boleh angkat ipodtouch 4 =) biarkan hujan cuci kereta la camni...

    ReplyDelete
  13. @decrewzjom kita hantar sama2 jai....sementara ada diskaun..huhu....
    aku rasa tak sempat nak sampai tempat tu duit aku dah habis kat minak ngan tol...hahahaha

    ReplyDelete
  14. @Burpkalau macam tu pas diskaun tingal berapa sen jer lah erk..haahahaha

    ReplyDelete
  15. @Cik Rimauminyak keta pon tak mahal macam tu....huuuu....
    tak per tak per...kumpul duit sikit,boleh la beli kereta.... :)

    ReplyDelete
  16. @donhaitu ah pasal bro....gilak mahal...kalau aku mau pitam kalau cuci kerta semahal ni...separuh gaji tuuuu

    ReplyDelete
  17. aku rasa sekali dengan servis enjin kot hahahahahaa

    ReplyDelete
  18. hahahahha
    gila mahal
    orang cuci kereta sekarang RM5 jer
    mahal ekk iklan tu

    Review Filem Nur Kasih The Movie

    ReplyDelete
  19. hoho nk cuci free tunggu hari ujan.. gerenti bertambah2 demamnya ;)

    ReplyDelete
  20. tu harga olok-olok je der.jangan demam ok.hahahahahaha!!! over nak mahal2,kat obersi pun tak semahal camtu woi.hahahaha

    ReplyDelete
  21. tu ads tu tengah bermain2 tatkala aku menaip komen ini..
    cuci keter api kowt tu..

    ReplyDelete
  22. tu untuk kategori elit je..
    org biasa cam sy, RM8 pun kira mahal..


    Jom kenal Sistem Suria kita

    ReplyDelete
  23. cuci sendiri je la.... xyah membazir..

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks