Tips Untuk Mendapatkan Buffered Earning

Tips Untuk Mendapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang

Tips Mendapatkan Buffered Earning Nuffnang

Kalau hari ni 5 Mei 2013 mungkin ramai blogger yang bercerita pasal hari mengundi PRU-13. Tapi aku nak bercerita pasal Buffered Earning atau lebih tepat tips untuk mendapatkan Buffered Earning dari Nuffnang. Hohohoho.....

Setelah agak lama iklan B.E tak singgah ke blog ni, dan secara automatik aku pun jadi malas nak buka akaun Nuffnang aku sebab merajuk. Haha... Semalam aku buka akaun Nuffnang aku, agak terperanjat sebab 4 iklan B.E menari-nari dalam blog aku... Hmm... Nama jer iklan B.E, income ciput jer pun :(

Nak bercerita tips untuk mendapatkan iklan Buffered Earning atau B.E dari Nuffnang ni, tips dia adalah.....
sorry.. den tak ado tips dio... Den pun dah setahun tak dapat iklan B.E. haha....

Tapi ramai blogger cerita nak dapat BE dari nuffnang ni,
1. Rajin-rajin update poll atau mengemaskini tinjauan dalam page nuffnang dan
2. Rajin-rajin hantar borang pertanyaan kepada pakcik-pakcik dan makcik makcik yang bekerja kat Nuffnang sana. muehehe.. Ini tips dari rakan blog den. En Fairus

Ini pula tips dari aku yang 'rasa-rasa' boleh dijadikan tips untuk mendapatkan iklan B.E ni. (Macam pelik jer ayat ni :P)
1. Rajin-rajin join event-event atau contest yang diadakan oleh pihak Nuffnang.
2. Buat entry yang fresh mresh supaya ramai 'unique visitor' yang masuk ke blog korang sebab dari logik, BE ni dikira berdasarkan 'unique visitor' yang masuk ke blog korang. Jadi kalau ramai unique visitor, pakcik makcik nuffnang mungkin terbekenan nak bagi iklan BE ni kat blog korang. kan kan kan.

Kalau korang rasa tips yang aku bagi, boleh dijadikan tips, gunalah. Sebab kenyataannya aku dah lama tak merasa BE ni..hehehe.... Entry ni sempena aku dapat BE dan sebab dah lama tak dapat BE. Jangan marah ye...

p/s : Jarang update blog sekarang sebab komputer dah tak ado Update kat Cyber Cafe jer. ScreenShot pun tak leh buat :(

2 comments:

  1. thanks bagi tips.. tak pernah pun merasa CPUV/BE tu.. hehe.. dah follow sini (#183)..

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks