Jobdirumah Tipu

Jobdirumah.com Tipu

Kerja Dari Rumah

Lagi entry berkaitan Jobdirumah.com. Sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih kepada pihak Jobdirumah.com sebab bagi link kat aku.

Jobdirumah.com scam

Terima kasih juga sebab mewujudkan satu lagi cabang pendapatan untuk aku

pendapatan jobdirumah.com

Detail pendapatan yang dah aku dapat nanti-nanti jer lah ye.... Simpan untuk entry di masa depan tatkala idea tengah tak der :) Lagipun entry ni bukan nak cerita pasal income pun. Jangan risau, duit korang tebal lagi, aku tau  ;) 

Jobdirumah.com VS Agen Pencari Kerja

Masih ramai yang masih sangsi dengan program Jobdirumah ni. Salah satu sebab nya sebab perlu keluarkan duit terlebih dahulu untuk join program ni. Kan. Dan salah satu ciri-ciri program scam atau program yang berunsur penipuan ni memerlukan korang membayar dahulu sejumlah wang kepada pihak-pihak tertentu. Betul?

Tapi apa yang aku boleh katakan disini, Jobdirumah merupakan salah satu program yang boleh dipercayai. Payment tak pernah lewat. Kalau korang bernasib baik... Korang akan rasa macam ada satu chemistry diantara korang dengan pihak Jobdirumah.. Pergh ayat! Senang cerita diorang ni friendly la. Baru-baru ni pihak Jobdirumah mengadakan satu pertandingan yang mana hadiah utama dia RM1500!! Best kan.. Tapi aku tak menang la :P

Jobdirumah.com Agensi Pencari Kerja
Kerja online Kerja offline
Bayar sekali sahaja sebagai pendaftaran Kekadang kena bayar (Potong gaji)
Kumpulkan senarai kerja kosong dan hantar ke email kita. Kita pilih Hantar resume dan mereka akan carikan kerja
2 pendapatan : Majikan & Jobdirumah 1 pendapatan : Majikan
Permohonan berdasarkan kemahiran Permohonan berdasarkan kelulusan

Kat sini pihak Jobdirumah bukan majikan tetapi hanya bertindak sebagai agen pencari kerja sahaja yang mana diorang akan kumpulkan senarai kerja kosong yang dibuka oleh majikan dan hantar menerusi email kita. Seterusnya kita pilih la kerja berdasarkan skill yang kita ada.

Kalau rasa-rasa nak apply, klik Jobdirumah.com.

Amaran keras. Tiada paksaan untuk menyertai Jobdirumah.com. Segala pendapatan mahupun kerugian ditanggung oleh pihak anda sendiri.

11 comments:

  1. kalau ada reputasi bagus dan tak menipu orang, memang patutlah di uar-uarkan kan?

    ReplyDelete
  2. @gadisBunga™jobdirumah tak tipu...kalau nak kata tipu kat luar tu pun kalau kita interview kerja then tak dapat nak kata syarikat tu tipu juga ker?
    Rezeki masing masing

    ReplyDelete
  3. KALAU BEBETUL BOLEH BUAT DUIT.. BAGUS UNTUK MENCUBANYA..

    ReplyDelete
  4. Saya nak tanya tentang pengiklanan di blog kamu. Boleh kamu hantar emel kamu ke kcemail4u@gmail.com untuk mengetahui informasi selanjutnya?

    ReplyDelete
  5. @AnKC AnThsudah hantar tuan, sila cek inbox atau spam box.
    terima kasih

    ReplyDelete
  6. benda ni tak tipu. Sekurangnya, diorang telus membayar.

    ReplyDelete
  7. Jobdirumah mmg tak tipu...ramai dah dapat kerja sampingan dan berjaya buat duit...cuma atas kemampuan dan masa masing2 je...yg penting xde lagi sebarang penipuan setakat ni...

    ReplyDelete
  8. nak tanya. kan kena bayar rm50 untuk daftar. kena guna maybank jg ke utk transfer? sy try transfer guna cimbclicks tp tak dapat. dia ckp no akaun salah.

    ReplyDelete
  9. Macamane dgn kerja2 die..? Percentage tok dapat kerja data entry tinggi x dalam seminggu or a month? Or mmg susah nak bid tok dapat? I know depends on majikan pilih..tapi just nak taw la peluang dpt kerja tu besa ke kecik..sbb takot kang dah bayar, tp payah nak bid dpt kerja..last2 bazer cmtu je rm50..kerja habuk xdpt..

    ReplyDelete
  10. Macamane dgn kerja2 die..? Percentage tok dapat kerja data entry tinggi x dalam seminggu or a month? Or mmg susah nak bid tok dapat? I know depends on majikan pilih..tapi just nak taw la peluang dpt kerja tu besa ke kecik..sbb takot kang dah bayar, tp payah nak bid dpt kerja..last2 bazer cmtu je rm50..kerja habuk xdpt..

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks