Janji Johari Pain Pada Pandalela

Janji Johari Pain Yang B***H

Siapa Johari Pain???
Apa yang dia dah buat sampai glamour sangat dia ni di Facebook dan Twitter.

Aku pun dapat tahu kes ni melalui 'Reading List' Blog aku.
Daripada aku yang tak tahu apa-apa pasal Johari Pain ni, dan dengan hanya sekali baca dan paham keadaan sebenar, bolehlah aku kategorikan si Johari Pain ni sangat BANGANG otaknya.

Ramai yang dah tahu benda ni dan ianya menimbulkan rasa marah yang teramat sangat didalam hati rakyat Malaysia terhadap manusia yang memperlekehkan atlet negara iaitu Pandalela.

Kepada yang tak tahu, Sang Johari Pain ni telah membuat satu kenyataan yang tersangat BODOH iaitu dia akan memotong anunya sekiranya atlet negara Pandalela berjaya membawa pulang pingat untuk Malaysia...
Dan sekarang Pandalela sudah pun berjaya membawa pulang pingat gangsa dalam acara tejun 10m platform individu wanita dalam Olimpik di London.

Meh usha gambar

Janji Johari Pain Yang Bodoh 

Kalau rasa tak nak bagi sokongan pun, tak yah la sampai menjatuhkan semangat kawan tu..... Kawan tu rakyat Malaysia ma.
Aku rasa Johari Pain ni teringin jadi warga Afrika kottttttt

Janji Johari Pain Pada Pandalela

Kalau korang tak puas hati boleh la 'LIKE' mana-mana page yang tak puas hati dengan mamat BANGANG sorang ni. 'LIKE' semua lagi bagus!

Johari pain Cpat Kerat Kote Pandalela bawa Blik Pingat
Kami nak Johari PAIN tunai janji
Kami Tuntut Johari Pain Tunai Janji
Kami semua nak johari pain potong anu
Kami Anti Johari Pain Kerana Menghina Atlet Malaysia

Akaun sang Johari Pain yang BANGANG ni telah di non-aktifkan.... Tahu pulak takut... lain kali fikir dulu nak buat apa-apa... Tu pun fikir dengan kepala otak, bukan kepala lutut!

*** Harap-harap sang Johari Pain yang BANGANG ni jumpa post aku ni.. Kot-kot boeh jadi cerdik sikit!!

2 comments:

  1. HAHAHA.. MACAM2 AR.. -FAIRUS.COM

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. cakap xgune otak camni la.. ntah pape.. xnak sokong atlet tu, terpulang la kan..
    tp xperlu kot nak kuar statement yg akhirnye
    memakan diri sndri.. kan da naye.. dah buat salah tau pulak lari.. klu betul2 berani, tunaikan la janji tu.. kan padan muke.. mcm xde bnde lain la die nak offer utk dikerat.. huhu :p

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks