My First Ebook Review

Assalamualaikum rakan-rakan sekalian.........
Entry ni adalah lanjutan daripada entry aku, Asas Menjana Pendapatan Online.....
Oleh sebab tak nak ebook aku tu dicop "ebook sampah", So, aku ada mintak review daripada rakan-rakan tentang ebook aku tu....

Terima Kasih aku ucapkan kepada Tupai Karan, pemilik blog @hatitupai kerana sudi meluangkan masa meriew kandungan ebook aku tu

ebook review

So untuk meyakinkan lagi para prospek produk ebook aku tu, aku akan masukkan review kedalam web/landing page aku. Dan sebagai penghargaan kepada yang meriew ebook aku, link turut disertakan kedalam web aku tu.

So kepada rakan-rakan yang lain, kalau nak ebook aku tu, sila ke entry aku yang sebelum ni k, isi form. Kalau nak bagi review tu, terima kasih banyak-banyak la aku ucapkan yer.

Nak kena touch-up balik web dan kandungan ebook, terutama web.. Memang kureng giler la. huhuhu...

personal review
Terima kasih juga kepada bro Fairus yang memberi sokongan moral kepada aku :)

6 comments:

  1. wow....awak dah ada ebook sendiri. tahniah!

    ReplyDelete
  2. AKU JE YANG TAK DAPAT REVIEW LAGI.. :(

    ReplyDelete
  3. uhuk2.. tersedak ubi kentang aku tgh makan ni.. patut la..

    anyway, semoga berjaya.. ini mungkin satu titik permulaan utk hg jadi IM yg sukses kelak.. taim tu jgn lupa kat kawan2 no.. hihih ;p

    ReplyDelete
  4. bukan senang nak ada ebook sendiri tau..syabas...

    ReplyDelete
  5. truskan usaha weh pertingkatkan lagi!!!

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks