Asas Menjana Pendapatan Online

Assalamualaikum rakan-rakan sekalian. Apa khabar? Moga sihat semuanya. Lamaaaaaaaaaaa aku tak blogwalking kan. Mintak mahap la sangat-sangat yer. Ada sesuatu yang perlu diberi perhatian yang lebih. Ops!

Beberapa minggu (ke bulan) yang lalu aku agak sibuk menghasilkan ebook jualan aku yang pertama. Asas Menjana Pendapatan Online. Sesajer nak test market.. Hehehe..... Ebook aku tu dah siap beberapa hari yang lepas tapi ada beberapa masalah yang aku sendiri tak tahu puncanya. Link download aku tak leh buka.. Sekarang alhamdulillah pas aku mintak beberapa rakan tolong buka, dah boleh. Mungkin besar sangat size file download aku tu, aku pun tak tahu. 7MB.

Asas Menjana Pendapatan Online

Sempena pelancaran ebook Asas Menjana Pendapatan Online aku ni, ewah ayat, aku nak buat promosi kat pelawat-pelawat setia Amry's Blog. Harga pasaran aku letak RM20.....jer.... Tapi untuk korang aku bagi free. Kira Pre-Launch la kan. Disamping leh la aku dapat pendapat korang tentang kandungan ebook aku tu. Manalah tahu kalau-kalau ebook aku tu dicop "ebook sampah".... huhuhu.... Sebelum tu aku nak gitahu awal-awal, ebook aku tu aku buat khas untuk sesaper yang baru nak berjinak-jinak dengan perniagaan online... Macam aku....Rasa-rasa kalau diri tu memang dah bergelar usahawan internet, tak yah la apply ebook ni. Buang masa je. hee

Alhamdulillah juga, hari ni agak teruja buat aku sebab laman web aku tu berada didalam first page carian google dengan keyword "asas menjana pendapatan online" selepas aku curi backlink dari youtube.










Tak sangka juga aku sebab aku bukan terror SEO pung... Harap-harap pasni ada la yang nak beli ebook aku. Doakan la yerk. Den baru nak belajor-belajor ni....

Sebelum aku terlupa.... Tawaran aku ni sementara jer.. Terhad. Aku rasa aku nak tarik balik tawaran ni, aku tarik la yer..... :P. Harap maklum

So kepada sesaper yang berhajat tu, sila isi form dibawah






  • PERMOHONAN EBOOK A.M.P.O












  • Should be Empty:


5 comments:

  1. WAH.. DAH PROMOTE.. BAGUS.. BAGUS BRO..

    ReplyDelete
  2. wahh....terasa bangga dengan kau amry!!!

    p/s:oit!!! lamenya aku x blogwalking..aku sudah ketinggalan...hehe

    ReplyDelete
  3. @azanaBangga apnya zana....tak ada apa pun...aku pun baru nak belajar2...

    p/s : aku pun dah lama tak blogwalking...blog aku ni pun dah tak terusik :(

    ReplyDelete
  4. tahniah amry semoga berjaya. saya sokong dari belakang

    ReplyDelete
  5. jom menjana pendapatan pada hari pertama lagi di blog saya :)

    ReplyDelete

Ping Site

Free Auto Malaysia Backlinks