Kejayaan Syarikat

Selain mendapat kelulusan daripada kerajaan, Hypernet Resources juga mendapat kerjasama daripada RTM1 dimana pernah dijemput di dalam program wawancara Selamat Pagi Malaysia pada 3 Feb 2010 dan juga Biz Malaysia pada 28 Mei 2010 baru-baru ini. Ini jelas menunjukkan bahawa Hypernet Resources telah mendapat tempat dimalaysia didalam program keusahawanannya.


Selamat Pagi Malaysia 3 Feb 2010


Biz Malaysia 28 Mei 2010

Tidak cukup dengan itu, Hypernet Resources juga bakal menempa nama di Malaysia apabila menjadi Penaja Rasmi Bersama Misi de Everest - Tibet pada 24 April 2010 yang akan dilancarkan pada 2011 nanti.

En.

Mohd Faizal Bin Zainal - Pengarah Urusan Hypernet Resources Sdn Bhd Menerima Sijil Penghargaan Dari Dato Sabri Chik dan Dato Khalid Yunus Sebagai Penaja Bersama "Misi de Everest - Tibet 2011"


Misi de Everest -Tibet 2011Syarikat dah tau, Modal rendah, Pelan mantap, Produk Hebat. Untuk memilih sesuatu perniagaan bukanlah semata-mata melihat kepada tinggi rendah modalnya, Pelan Pemasarannya, atau Produk. Tetapi lihat lah juga sejauh mana syarikat itu mampu pergi...Thanks for reading & sharing Amry's Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Post a Comment

CERITA JIRAN SEBELAH..

Thanks For Your Comment