Home » , » Datuk Siti Nurhaliza On History Channel

Datuk Siti Nurhaliza On History Channel

Datuk Siti Nurhaliza di History Channel

Tonton Biografi Datuk Siti Nurhaliza Di Saluran Astro History Channel

Siti Nurhaliza Binti Tarudin...... Saper yang tak kenal dengan nama tersebut? Aku rasa satu Malaysia kenal. Peminat ker bukan peminat ker semua kenal. Penyanyi no.1 Malaysia.

Pada 11 Januari 2012 jam 10 malam, kisah hidup Datuk Siti Nurhaliza telah dirakam dan ditayangkan menerusi saluran Astro History Channel. 11 Januari 2012 merupakan tarikh lahir Datuk Siti Nurhaliza yang ke 33 tahun dan rancangan bertajuk 'Siti Nurhaliza' di History Cahnnel ini adalah rancangan khas sempena ulang tahun kelahiran Datuk Siti Nurhaliza.

Siaran ulangan rancangan 'Siti Nurhaliza' di History Channel akan di ulang tayang pada 12 Januari jam 8 malam, 14 Januari 6 petang, dan 15 Januari 9 malam. Kepada peminat-peminat Datuk Siti Nurhaliza yang ada Astro tu jangan lepaskan peluang menonton artis kesayangan Malaysia ni. Yang tak ada Astro tu, jangan bersedih........ tonton Biografi Datuk Siti Nurhaliza di History Channel menerusi youtube. Layan......p/s : Tak pasti la aku kalau video ni akan diblock atau tidak nanti. Sebab saluran Astro ma. Kalau takut kena block, cepat-cepat download. Hoho....

Thanks for reading & sharing Amry's Blog

Previous
« Prev Post

4 comments:

Blog Archive

CERITA JIRAN SEBELAH..

Thanks For Your Comment