Home » , , , » Meriahkan Content Email Anda Dengan Mad Mimi

Meriahkan Content Email Anda Dengan Mad Mimi

Mad Mimi Email Marketing

Mad Mimi? Apakah objek tersebut...huhu....
Hari ni, rasa ringan jari pulak nak tulis artikel ni. Anda semua tentu tahu apakah itu E-mail bukan? Kalau dah tahu tekan keyboard komputer tu, tak tau apa itu E-mail tak tahu nak cakap lah. huhu... Makcik era 70-an sekarang pon tahu apa itu E-mail :p

Semua orang tahu E-mail merupakan satu medium komunikasi yang telah lama wujud dalam dunia maya ni. Dengan E-mail, sesuatu maklumat itu dapat disampaikan ke seluruh dunia dengan hanya 1 klik! Tidak kisahlah anda orang perseorangan atau terlibat dengan urusan-urusan rasmi, E-mail memainkan peranan yang amat penting. Terlalu banyak servis-servis E-mail yang disediakan untuk anda seperti Yahoo!! dan Google..

Kalau kita lihat kandungan E-mail, ianya adalah berbentuk hitam putih bukan dan tidak dapat expose gambar dalam kandungan E-mail tersebut (kena buat attachment). Jadi untuk memeriahkan kandungan E-mail yang ingin anda hantar, Mad mimi dapat membantu dimana dengan Mad mimi ini anda dapat expose gambar dalam kandungan E-mail anda, boleh letak colour background dan yang best, anda boleh trace E-mail yang telah anda hantar samada penerima telah membuka E-mail anda atau belum (penting ni).
Mad Mimi ni ada pakej-pakej dia. Ada yang free dan ada juga yang berbayar yang mana ianya bergantung kepada bilangan penerima E-mail. Yang free anda hanya boleh menyimpan 100 contact sahaja.


Mad Mimi ini juga mempunyai beberapa feature yang menarik. Antaranya

Web FormDrip Campaigne

Social Link


RSS To E-mail


Affiliate


Google AnalyticsMulti UserCustom Domain


Mailer APIE-mail atau Autoresponder penting....
Nak pastikan Subcriber membuka E-mail, dengan meletakkan Title yang gempak....

Untuk mengexpressikan lagi diri anda dengan E-mail....Create lah content yang menarik.

Contoh E-mail sayaBerminat? Klik sini
Mad Mimi Email Marketing

Thanks for reading & sharing Amry's Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

CERITA JIRAN SEBELAH..

Thanks For Your Comment